2 Şubat 2016

grimm s05e07:

Eve of Destruction

--- spoiler ---

.yahu iyi güzel de adalind ile nick arasında yakınlaşma nedir lan? insanı çileden çıkartacaklar. eski esas düşmanlar, aynı evde kalıyor. aynı yatakta yatıyor. şimdi de yakınlaşmaya başladılar. hem de juliette çıktı piyasaya.

.juliette niye kötü olduydu? nick tekrar grimm olsun diye. nick niye grimmliğini kaybettiydi? adalind'in fena intikamı yüzünden... eh ne durumda şimdi hikaye? saçmalıyorlar bu açıdan.

.amma velakin juliette yani eve adlı yeni karakter yaratmaları kötü değil. üstüne meisner denen abimizi olayların temeline oturtuyor gibiler. yeni anarşik wesenlerle bir tek onlar mücadele edecek gibi görünüyor.

.wesen konseyidir, anarşik wesenlerdir, bir sürü insan oynatmaya çalışmışlar ama pek olmamış. figuranlar çok sırıtıyordu. zaten birinde bağırdılar çağırdılar, diğerinde de mermilerin hedefi oldular. o kadar wesen konseyi geyiği yaptılardı, al ne oldu şimdi? 

.dünya çapında ayaklanma varmış, artık kendilerini saklamıyorlarmış. bu wesenler çıldırmış olmalılar da nerden çıktılar? gözaltında adamı öldürüp kanı ile pençe işareti yapması falan da komikti yani, bunu gören polisin durumu da wu'ya gönderme gibiydi.

.trubeli yan karakter olarak tutuyorlar hala, weisner ile göstemelik bir dövüş yaptılar. juliette için miydi? genel plan nedir? nick masumlar zarar görmesin diye mi devrede olacak? juliette'yi nasıl adam ettiler?

.seçim meçim bir şeyler vardı. onu da unuttular gitti. şimdi bu anarşik tipler herkese korku saldı. monroe ve rosalee devamlı korku dolu baktılar. allah onları korusun artık ne diyelim.

--- spoiler ---