3 Şubat 2016

the flash s02e11:

The Reverse-Flash Returns 

--- spoiler ---

.babasını öldürdükleri adam tarih çizgisinden silinmemiş. dedesi de olabilir artık neyse işte. bunun açıklamasını yapıyorlar bir de utanmadan. olacak iş mi yani? sonra tutuyorlar bunu yakalıyorlar ama tekrar bırakmak zorunda kalıyorlar. nedenmiş? çünkü tarih çizgisini düzeltmeleri gerekiyormuş. hani gelecekten geldiydi etkilenmediydi?

.ha her şey bu şekilde başladı, her şey bu şekilde yaşandı diye geçiştirdiler ama paradoks meselesini hoyratça attırdılar resmen. zoom meselesi öncesi ne gerek vardı buna onu da anlamadım. öyle takıldılar işte kendi başlarına.

.cisco geleceği gördü, burun kanamasını ondan sandım ama gücü pek iyi duruma geldi bu halde. keşke daha önceden olaydı da hiç suç falan kalmazdı. şimdi tüm suçları işlenmeden görsün de halletsin bakalım. kesin bir arıza çıkartırlar.

.wells yine esas karakter oldu. arkadan pislik yapıyor. adamın karakterinde bu var. hızcı olmuş olmamış fark etmiyor. yine pis adama dönüşüyor. sevdikleri için falan dediler, kaplumbağayı öldürmüş iyi güzel de zoom'un hızını almak için ne yapıyor?

.üstüne bizim uzun boylu yakışıklı hızcımızın dnaları meselesine geldik. onun olayı da zoom'un yakalanmasına bağlı. sezon sonu şaka gibi olacak sanırım. sağlıklı dna'ları ile değiştiremiyorlarmış çünkü mutasyona uğramışmış. bu kadarını düşünemedin mi bilim kadını?

.yetmiyor bir de zenci ailenin dramını falan yapıyorlar. insan hayret ediyor. bunların hikayesinin ne değeri kaldı arık? niye uzatıp duruyorlar?

--- spoiler ---