1 Şubat 2016

boku dake ga inai machi s01e04:

Tassei

--- spoiler ---

.küçük kızı kurtaramadı. bu kadar kolay kurtarsa zaten olmazdı ama kızın başına ne geldiğini açıklamadılar. tekrar bir şey oldu ise bu sefer zamanda nasıl geri dönecek? ne olacak bu da belli değil. 

.şimdi sadece ortadan kaybolduğu günün şartlarını değiştirmeye çalıştı. bunu becerdi de ama ertesi gün kaçırıldı bu sefer. en azından başına bir şeyler gelmiş gibi gösterdiler, o bile belli değil.

.annesinden neden yardım istemiyor? söylese inanmaz mı? annesi otomatik yardım ediyor aslında ama gelecek hakkında bilgi verse bu şekilde daha kolay kurtarmaz mı? küçük kızı annesi için kurtarması artık o kadar makul gelmiyor. ha pek alıştı küçük kıza, o ayrı ama ilk bölümden itibaren hikaye kırılma yaşadı sanki.

.araları da pek iyi oldu. bilim fuarına falan gittiler. üstüne pek tatlı bir doğum günü partisi, teşekkürler havalarda uçuştu. arkadaş olmalarından pek memnun oldu. eldiven de hediye etmiş. küçük kız da eldiven örüyordu bitiremedi herhalde. böyle pek duygulu bir bölümdü. bakalım ne olmuş, kızın başına ne gelmiş? göreceğiz.

.bir de deja vu meselesi vardı. onun sebebini açıklamadı. hafif sendeliyor gibiydi. 18 sene mutlaka kötü bir olay olacak aslında ama neyse işte. bir açıklama getirirler diye umuyorum.

--- spoiler ---