10 Aralık 2015

The Originals s03e08:

The Other Girl in New Orleans

--- spoiler ---

.aile meselesinin ortasına klaus'un sevdiği kadınları da ekleyelim dediler. elijah mevzu rebekah olunca pek bir haşin oluyor, onu böyle de pek beğeniyoruz canım.

.tristian salağından bilgi alamadılar, ala ala bir kargo uçağı bilgisi almışlar. ondan da aurora'dan alınan bilgileri birleştirip kız kardeşlerinin yerini bulmuş oldular. hadi yine aile meselesi tamam oldu, bizim kökenler kazandı da...

.elijah niye devamlı kehanetten kareler görüyor. ihanet edecekler kim? ne olup bitecekse olsa da rahatlasak ya?

.hayley meselesini de çok uzattılar, yok efendim ailen onlar değilmiş de kurtlarla olmalıymış. şimdi kaynanası geldi, iki saat kafa ütüledi. hayley'in balkondan balkona uçuşu iyidi yalnız.

.üç beş vampirin elijah'ı devirmesi iyi olmadı. hayley geldi dikkatini dağıttı. marcel bastı özel büyülü kazığı, neymiş sonra geri bırakmış da onlara ihanet etmemiş falan filan oldu.

.strix meselesi pek bir şeye benzemiyor. pek bir aksiyon görmüyoruz aslında. oturuyorlar konuşuyorlar. arada dövüşüyorlar, ağır laflar ediyorlar. öyle küfürlü değil de ağır yani, sonra da bölüm bitiyor.

.bir de finn meselesi çıkardılar yine. ne olduydu bu salağa? büyücü olduğundan mı tekrar muhabbete başlandı? ölmemiş miydi? oraları unuttum. madem onla konuşuyorlar kol ile de konuşsunlar, aynı statüde değiller miydi?

.cami meselesi yine en gereksiz mesele idi. bölümü de ona harcadılar. paylaşılamayan klaus, masum olmayan cami. aurora'nın konuşmaları da olmasa bu kısımlar hiç çekilmeyecekti. 

--- spoiler ---