9 Kasım 2015

the walking dead s06e05:

Now

--- spoiler ---

.tempo düştü. önceki iki bölüme göre sönüktü. dramlara geri döndük. belirsizlik var havada... glenn'i bir yandan bekliyorlar ama diğer yandan ölmüş olması daha büyük bir ihtimal olduğunu biliyorlar. maggie kendi başına dışarı çıkmaya çalıştı. gay oğlan izin vermedi. birlikte kanalizasyona girdiler. iğrenç zombilerle karşılaştılar ama demi kapısının orası da zombi kaynıyormuş. vazgeçtiler geri döndüler, ismini silmek falan ne alaka dedim. öldüler lan işte...

.neyse esas bölümün can sıkıcı saçmalığı duvarda devamlı konuşmaları idi. güya sessizlik moduna geçmişlerdi. güya ses çıkarmayacaklardı. evlerde gürültü yapmasalar da duvarların tepesinde konuşup durdular. yetmedi yaşlı lider hatun gitti tellere patlattı falan. bu ne şimdi abicim ya? duvarlarda çatlak gedik, zombi kanı aktı ve bölüm bitti.

.kasabayı yerle bir edeceklerse nerelere gidecek bu kadar insan? hepsi ölecekse bu kadar dramı niye çekiyoruz diye sormak istedim. şu başkan karısının oğlu falan ilk ölsün mümkünse, boş yere zaman aldılar ona.

.tüm bu meşgale içersinde korkak doktor muhabbeti sıkıştırdılar. üstüne lezbiyen çıktı şişko. bununla nereye varacaklar? o kadar kitap okuyup iltihabı şırınga ile çekmesini mi buldun be kadın? bunlar bu kadar zaman nasıl yaşamış diye insan hayret ediyor.

.rick'in sesi imiş geçen bölümün sonunda duyulan. koşa koşa kaçmış zombi ordusundan. araba çalışmadıydı, hadi ülen diye ölümcül bakış attıydı. oradan nasıl kurtulduğunu falan göstermediler. zombiler nasıl olsa buraya mı geliyormuş yani? yoksa rick onları üzerlerine mi çekti? bunun muhasebesini yapmadılar.

.carl salağı kız için duvarların dışına çıkacaktı. diğer eleman ispiyonladı. ilk sezonlar olsa şimdiye çoktan çıkmıştı peşinden de bir kaç kişi ölmüştü yani. böyle bir saçmalık zaten olduydu carl daha velet iken, şimdi tekrar etmek istemediler herhalde. ergen modu daha sakin geçiyor.

.sarışın hatuna çok kaptırdılar, yok veletleri ile arasındaki mesele. yok korkak çocuklar yok efendim kapı aralayıp zombi avladıktan sonra ayak üstü konuşma yapmalar falan derken rick sonunda geçti öptü hatunu, baştan beri de mesele buydu zaten. diğer adamı da katil eden rickti hehe.

--- spoiler ---