8 Kasım 2015

heroes reborn s01e08:

June 13th - Part Two

--- spoiler ---

.ikiz kardeş olayındaki açıklama fena değildi. claire'in ölümüne bebeklerinin neden olması için makul bir açıklama. gücünü almış nathan bebeği ve anasını öldürmüş. dram yapacak olsalar bununla kafayı yerdi ama hiç bahsi bile geçmedi. herkes normal karşıladı.

.kardeşine yakınlaşmama meselesi garip geliyor. sanki bu nathan oğlanı kötü mü olacak nedir? bunca zaman sadece hiro ile mi karşılaştı yoksa kendini kontrol mü ediyor? hiro'yu diziden çıkarmasalar iyidi ama yine de görevini layıkı ile yaptı. iyi aile babası oldu ve öyle kendini feda etti.

.tüm hikayeyi baştan anlatmış oldular aslında. flashback'in yandan yemişi gibi ama fena değil işte kim nerden nereye geldi anladık derken noah o kadar tecrübe ile gidip kelebek ezdi. esas kötü hatunu topal bıraktı, işleri karıştırmış. bizim sakallı mal da kötülerden olmuş. artık ne alaka ise bunlar hemen bebeklerle ilgili bilgiyi de verdi noah ve işler karışacak bundan sonra.

.tabi o kadar temel değişiklikler oluyor ama zaman yolculuğuna çıkmadan önceki lafı değişmiyor falan o biraz saçma geliyor insana. ölseydi şu sakallı iyidi, sevindiydik ama şimdi tüm öldü zannedilenler tekrar canlandı. böyle çok oluyor muydu bu dizide neydi? tanıdık geldi bir anda.

.meksikalının hikayesi de saçmaymış. bağlantıyı görünmez kadından çektiler. e diğer hikaye ile ne olacak peki? askermiş bizim hatun da kızı korumak için kutuplara yakın yere mi göndermiş yaşlı kadın ne yapmış?

.en temiz iş yapan hafıza sildiren oynak gözlü abimiz, the legend of 1900'den beri çok severiz kendisini, buradada allah iyilerden ayırmıyor. işini de layıkıyla yapıyor. noah'ı falan kurtardı. ortalığa çantasıyla bile dalabiliyor.

.beyin okuyucusu dedektifimizi de öyle kısa bir süre getirmiş oldular. onu niye kötülerden yaptılar? paranın köpeği mi olmuş ne olmuş? üstünkörü geçtiler öyle bulunsun demişler herhalde.

.noah'ın kendi kendine, gelecek geçmiş muhabbetleri falan çok abartıydı aslında. hani zaman yolculuğu yaparken böyle şeyler yapılmazdı?

--- spoiler ---