10 Kasım 2015

american horror story s05e05:

Room Service

--- spoiler ---

.e iyice vampir dizisi oldular yahu. iyi başlıyorlar ama devamını getiremiyorlar. çok ağırlaştı ve hiçbir şey olduğu yok. tamam dramlarını seveyim bunların da bir yere kadar. gaga salağını da çok gösteriyorlar. öyle aksiyonda olmayınca salak salak tavırları itici gelmeye başladı.

.bu sezon için umutluydum ama bir yere vardığı yok. dedektif karı ile takılmış da hatırlamıyor falan filan. geçen bölümdeki olanlara kimse inanmadı ve silah ve rozetini bıraktı masanın üstüne. artık dedektif değil ama otelde takılmaya devam ediyor. öyle polisiye de olmayacak anladığım kadarıyla. peki ne olacak?

.gaga için eski sevgilisi ve zenci hatun bir plan mı yapacak? onu mu yok edecekler? bu mudur olay yani? tamamen vampir olayına döndürdüler işte o çok saçma gelmeye başladı.

.annesi ve çocuğu meselesinin de boku çıktı. doktor hatun vampir oldu. ölecek çocuğu iyileştirdi ve çocuk vampir olarak okulunda katliam yaptı. amerikadaki okul olaylarına gönderme yaptılar sanırım burada da eh yani arkadaş çok mu lazımdı? sanki hikayeymiş gibi bir de bir sürü prodüksiyon yapmışlar.

.gay olmayan ama kadın gibi giyinen true blood'ın rasıl ecıktın abisi (ki orada da gaydı lan) geçmişini anlattı bizim yaşlı hatuna. kendisi de vampir olarak ilk taze kanı içmeliydi. oteli değerlendirmeye gelen çifti canını okudu. 

.tek güzel sahnesi buydu, benim bir değerim var diyerek omiriliği bıçaklayıp boğaz kesmek. eh bir dramatik değer verilebilir buna ama fazlası değil. hem vampirler bunun vampir olduğunu nasıl anlayamadı?

.dizinin nereye gittiği belli değil, sezon ortasında kayboldu resmen, bakalım nereye götürecekler? eski sezonları mumla arıyoruz. o akıl hastanesi neydi yahu.

--- spoiler ---