23 Kasım 2015

The Originals s03e07:

Out of the Easy

--- spoiler ---

.oturdukları yerden bölüm yaptılar. köken ailesi, ilk vampir yaptıkları aile ile şükran günü yemek masası etrafında toplandı. tehditler havada uçuştu, imalar falan derken pek de bir şey olmadı.

.aurora rebekah'ı okyanusa atmış. enlem ve boylam bilgilerini de kardeşi ile arasında pay etmiş ki ikisi de hayatta kalsın. klaus bir miktar konuşma yaparken, tristian'ın boynunu kırdı, kardeşine karşı kardeşim diyerek olayı sonlandırdı.

.cami salağını da denkleme eklemek istediler. lucian onu elinde tutuyordu. klaus koştu geldi ama o vakte aurora ortama gelmiş cami'yi çoktan paketleyip götürmüştü. cami olduğu yerde kalsa yakalanır mıydı? yanındaki vampirin parmağını keserek falan iyi iş yapmıştı ama işte olan bundan ibaret idi.

.elijah öyle ortada gerilmekten başka bir şey yapamadı. bölüm sonunda gördüğü dağınık masa da kehanetten bir kesit idi. ailelerine dair kehanetin devam ettiği konusunda şüphe yok. hep birlikte olup bunun önüne geçeceklerini düşündüler ama pek de öyle bir şey olduğu yok. muhtemelen aileden biri yine her zamanki gibi ihanet edecek de paketleyecek diğer kardeşini, tekrar etmezler inşallah bu hadiseyi.

.davina salağı meselesini de çok uzattılar, yok efendim cadı öldüreni sürgün ederlermiş de öldürdüğünü ortaya çıkarmışlar da onu korumak için marcel ile diğer zenci tip birlikte hareket etmiş de... komple gereksiz idi. liderlik meselesinde tek başına takılan kızcağızı öyle bıraktılar ortada.

.hayler ve jackson muhabbeti de pek can sıkıcı idi. mikealsonlar ne zaman çağırırsa gidersin diyerek bizim alfa kurt tribini atıp bataklığına geri döndü. aman yarabbim dedim.

--- spoiler ---