22 Kasım 2015

the flash s02e07:

Gorilla Warfare

--- spoiler ---

.grodd'lu başka bir bölüm yapalım demişler. flash salağı zoom'dan dayak yiyince kendine falan gelemedi. iki konuyu birleştirdiler öyle başka da bir şey olmadı. gereksiz bir bölüm. bir de flash'ın babası destek konuşmasına falan geldi. çok lazımdı bu da gördüğümüz iyi oldu yani.

.wells salağı evime gideyim bari dedi. zoom'u o taraflarda durduracakmış. bir de onun gitmemesi için yalvarmaları gerekti. her konuda onu da kullanacaklarsa böyle işimiz var. normal kadroyu devam ettirmek için dünya iki gibi bir saçmalık uydurmuş oldular yani.

.cisco geçen bölümlerde tanıştığı hatunla takıldı. derken bir şeyler gördü. kanatlı bir şeyler. kadının kendisi imiş mi? neymiş? orası belli olmadı. özel güçleri falan mı varmış? yoksa bu eleman hallenince farklı görüntüler falan mı görüyor? bunlar da yarım yamalak kaldı.

.caitlin bir hayvan sever olarak grodd'un gittiği yer hakkında pek bir endişelere gark oldu. zaten ulan bunu gönderiyorsun dünya ikiye orada çoğalırlarsa ne olacak falan diye düşünen yok ama neyse ki dünya iki'de maymunlar gezegeni kurmuşlar zaten ziyanı olmadı yani ama saçmaydı işte.

.barry'nin yavuklusu ile güven sorunumuz varmış. hastayım falan dedi, yalan değildi ama mazereti ortaya çıkınca babasının gelmesini falan söyledi. bunları da pek saçma bulduğumu eklemem gerekir.

.zoom meselesi böylece kalmış oldu. gelsin arada barry'i tokatlasın havamızı bulalım. böyle yan bölümler hiç hoş olmuyor.

--- spoiler ---