14 Kasım 2015

the flash s02e06:

Enter Zoom

--- spoiler ---

.flash kötürüm oldu lan hehe. uyanınca göremiyorum demek kadar komik geldi bana. hızcı arkadaş bacaklarımı hissedemiyorum falan diyor. zoom abimiz esaslıymış, karşılaşmalarını falan da beğendim ama cisco tarafından vurulması neydi? mümkün mü böyle bir şey? neyse ki yakalanmadı da çok boku çıkmadı.

.barry'i kurtarmak için böyle bir saçmalık yapmış oldular. zaten en başta barry'nin zoom ile kapışma muhabbeti komikti. adam evrendeki hatta çoklu evrenlerdeki en hızlı kişiyim diyor, dizinin başındaki repliği çalıyor. bizim oğlan da onu görsel ikiz ile kandırıp yenmeye çalışıyor.

.silahla vurma fikri de komik derece saçmaydı. görmediğinden kaçamaz diyorsun iyi güzel de adam hızlıca etrafa bakamaz mı yani? zaten şov yaparcasına barry'nin yıldırım atışını falan aldı geri iade etti. görüntüler falan hoştu en azından ona şükür.

.wells'in kızı meselesine yeni geldiler. diğer tarafta ne diye kaçırmışsa adam bu tarafta barry'nin yardımı ile kızını kurtarmayı düşünmüş. peki neden söylememiş? cisco görünce neden söylemedi? oralar da kapalı kaldı.

.bölümün başındaki kısmı özel kesmişler, sanki dr. light ile kapışıyorlar gibi. sonra görsel ikiz ile yem olduğunu öğrendik. komik sayılabilirdi bunlar ama yine saçmaydı. lan neyi kandırıyorsunuz siz adam aşmış hızcı. sessiz konuşunca nasıl duyulmuyor yani? hemen geçidin yanında böyle takılıyorlar.

.neyse işte barry'i pataklayıp tek elle sizin kahramanınız bu diye medyaya, polise falan gitmesi iyidi de sonuç sadece alaşağı etmek midir? hani hızını çalıyordu? hız baskılayıcı aletler işe yaradı ise neden zoom'a etki etmedi? bunlar cevapsız sorular.

.şimdi kötürüm flash ile uğraşacağız, yavuklusu sevgili dedektif'e ne zaman durumu anlatacak? görsel ikiz kızımıza bile kimliğini açıkladı, resmen bilmeyen kalmadı.

--- spoiler ---