14 Kasım 2015

american horror story s05e06:

Room 33

--- spoiler ---

.gayliğin aşkı ile devam ettiler. olay yerine dram, karakterlerin halleri ile bitirecekler anlaşılan. daha çok olay görsek keşke ama işte gaylik, cinsellik, grup seks, kan revan falan filan. tımarhanede daha fazlası vardı be, olmuyor bu sezon da olmuyor işte.

.rasıl ecıktın abimizin model salağa aşkı ve bunu gagaya söylemeleri olaylarını esas konu yapmışlar resmen. iki saat sevişmeler, üstüne ilanı aşklar falan derken insanın midesinde bir hareket oluyor yahu. tamam homofobik değilim, tamam yani onlar da insan hatta bir miktar estetik değeri bile olabilir yani o açıdan bile bakabilirim ama rasıl abimizin makyajlı güzelliği nedir lan? adam yaşlı ve iğrenç, kadınsı zaten değil. içindeki kız nedir? ironi mi yapıyorlar bize? midem kalkıyor resmen.

.neyse esas diğer olay dedektifin hikayesi idi, onda da pek bir saçmalamaya devam ediyorlar. elemanı delirtmeye çalışıyor. üstelik karısı yapıyor bunu. holden denen velet babasının yanında belirir ve uyuma odalarına yönlendirir. anası ile uyurken dedektif bunları görür cama vurur ve yığılır. niye yığıldı? kafayı mı yedi ne oldu yani?

.neyse sonra sıyırır balataları, ilk bölümlerde ölen isveçli model kızlar ile takılır. kendileri de terkedilmiş vampir oğlanın yardımı ile amaçlarını aramaktaydılar, cuk oturur mesele. kızlar amaçlarını bulur, dedektif delirir. kan içinde otelden kaçar. 

.çantasında da bir başka velet. onun hikayesini de başlarda gaga'nın geçmiş hikayesinden öğreniriz. lan vampirler ne ara doğum yapabiliyor? babası kim? bunlar cevapsız kalmış. büyümüş çocuğu kürtaj için çılgın doktora gider, doktor kürtajı yapar ama velet hala yaşıyordur. hemşireyi yer. oğlun oldu diye de gaga'ya verir. sonra da oğlan büyümez, hiç yüzünü de göremeyiz ama son karede gavurların abomination dediği şeyi görürüz. evlat olsa sevilmez. doktor hatun kurtarmıştır, gaga hayret eder ve bölüm orada biter.

.şu zenci tip gay abimzi uyardıydı kaç diye, model oğlanı öldürdükten sonra oteldeki düşmanları artmış olacak, bu durumda da sadece gaga'nın öldürülmesi hikayesine döneceğiz demektir ki yeterli gelmedi bana hiç. hele bir yandan 10 emir cinayetleri falan devam ederken saçma gelmeye bile başladı. tamam polisiye dizisi değil ama ne alaka?

--- spoiler ---