20 Kasım 2015

supernatural s11e07:

Plush 

--- spoiler ---

.palyaçolardan korkan sam için özel bölüm gibi olmuş. ilk donnie darko tavşanı ile başlıyor, tutuyor adam öldürüyor. sonra maskesi kafasından çıkmıyor. tam bu olaylar da bizim şişko şerifin mıntıkasında falan oluyor. kendisi vakti zamanında vampir falan da avlamış idi. öyle fahri avcı ilan ediliyor bölüm bitiyor falan filan oluyor.

.neymiş efendim, bir tane insanlardan uzak bir tip varmış. veletlere bulaşıyor diye söylenti çıkarmışlar. kendi kız kardeşi bile buna inanmış. elemana gözdağı vermek için bacaklarından tutup nehre atar gibi yapıp korkutmak isterken ellerinden kaymış ve düşmüş, bu da intikamcı ruh olmuş.

.yine hayelet avcılarına geri döndüler. ne castiel, ne melek, ne karanlık ne başka bir şey vardı. dua ediyor diye bir giriş, dean'in laflaması ve tabii bölüm bitişindeki lucifer kafesi göndermesinden başka bir numarası yoktu. bölüm arası dolgu bölümüne işte maskeli güzelleme yapmışlar.

.sam'in palyaço ile aynı asansörde kapışması iyidi. zaten girişteki tavşan meselesi de güzeldi. hapishanedeki karşılaşmalar, dean'in dalgaya vurması falan derken öyle geldi geçti bir bölüm.

.adamlar iki kardeş ile dizi yapıyor. o kadar çok bölüm oldu ki eski oyuncuları da mecburen kullanıyor gibi takılıyorlar. 

.karanlığın hakkından lucifer kafesi meselesi mi yapacaklar? lucifer'i bizzat mı getirecekler? neler yapacaklar bunları da göreceğiz allahın izniyle. o izin vermezse artık allahın kız kardeşi izin verir diyelim.

--- spoiler ---