15 Kasım 2015

heroes reborn s01e09:

Sundae, Bloody Sundae

--- spoiler ---

.hikaye tepetaklak gidiyor yahu. zamanı değiştirmek, kelebek etkisi falan filan zaten şaka gibi bir de yetmedi 7957 yıl sonrasına geldiler. niye sekiz bin değil? oyundaki katana kızı ne alaka yani dedim?

.bizim oynak gözlü abimizi öldürdüler. düşünce büken eski polis zaten kötü tat vermiyor. beyin yıkayan fıransız elemanın yaptığı bir şey yok. noah desen aralarda dolaşıyor. torunlardan birini buluyor diğerini kaybediyor.

.şu web versiyonlardaki kız ve salak sakallı artık iyice tiksinç hale geldiler. biri güçleri bastırıyor diğeri salak haline bakmaksızın işler çeviriyor. bu iki salağı esas kadroya nasıl almışlar çok merak ediyorum.

.neyse erica zaten esas kötü için yeterince iyi değil. güçlünün hayatta kalması, ürettiklerini tüketmesi falan filan ile açıklama yapıyorlar. bahçesindeki geyiği avlayıp pişiriyor falan da böyle mi oluyor yani? 

.zamanı durdurmayı başardı bizim oğlan ama bir şeye çare olamadı. kızı kurtardı, kız kardeşini gördü. tuttu annesinin yanına gitti. ilk bakılacak yer. bu kadar mı kafası çalışıyor? nasıl dünyayı kurtaracak bu çocuk? erica kesin yer bunu.

.meksikalı cephesinde işler yine salak salak ilerliyor. kurtarma görevi başarısızlık ile sonuçlandı. herkes kendi aklının hapsinde. tamam tam kötü yapmamışlar beyin bükücü polis abimizi ama yine de kötü işte. kendi türünü satan adamı dakkasında harcadı. korkak askerimizin sırrı ile keyiflendi. eh biraz tat verdi diyelim de işte kötülere hiç yakışmamış kendisi. bir açıklamasını da yapamadılar doğru düzgün.

.zaman durduğu vakit bu oğlan kız kardeşinin güçlerin iniye abzorve etmedi? ona da bir açıklama getirmeleri gerekiyordu ama hiç oralı olmadılar.

--- spoiler ---