15 Kasım 2015

grimm s05e03:

Lost Boys

--- spoiler ---

.bir hayli salakça bağlantı çektiler. bu içindekine özgürlük diyen tipler yeni mi çıktı piyasaya? yeni mi velet topluyor yani? böyle uydurmasyon oldu. üstelik madem çocuklar wesen olaylarını bilmiyorlar iki dakka anlatsanıza lan. olmadı yani hiç.

.rosalee'nin başına bir şeyler gelmesi iyi güzel, sürükleyici oluyor da işte ailesiz çocuk meselesinde gönderme yaptıkları hikaye de neydi bilmiyorum. o dahil pek olmadı. çocuklar zaten pek gerginlerdi. ikna edici gelmedi hiç.

.nick tarafında da işler inanılmaz saçma gitmeye başladı. hadi güvenli eve geçtin iyi güzel de birlikte uyumak nedir lan? gariplik ötesi diyorlar da insanın aklı almıyor artık. eski karını öldüren ile aynı yatakta uyu falan, olacak iş mi?

.juliette'yi çabuk unuttular. rosalee'nin aklına geldi bir tek, o da dükkanlarında silahla monroe'yu nick'e vurduracağı zamanlar idi. bu kadar zamandır dizide, hele son dönemleri falan hep olayların içindeydi. çok ayıp ettiler.

.kral ölmüş, kraliyet ailesinde işler karışıkmış. bunun haberi yüzbaşıya geliyor ama işte böyle lafla geçiştiriyorlar. zaten kraliyet meseleleri de komik oluyor artık.

.odada kapalı kalan tip trubel imiş, onu dışarı çıkardılar. vakit geldi dedi de neyin vakti? bu sezon ne yapacaklarını bilemiyor gibiler.

--- spoiler ---