1 Kasım 2015

heroes reborn s01e07:

June 13th - Part One

--- spoiler ---

.pek olmadı yahu, yani zaman yolculuğu muhabbetinin canını çıkartıyorlar ama şimdi patlamayı engelleyemeyiz muhabbeti de nedir? çok fazla bomba çok fazla kelebek var dedi bizim hiro da ülen baştan bilmiyor muydunuz? bölümü boşa mı çektik yani?

.claire'in surat niye görünmedi? ona da ayar oldum. molly claire'in yerini tespit ederken falan hata mı etti? yoksa ölü değil de başka bir konumda mı? ikizler nerden geldi? bölümdeki tek bebek bağlaması iyidi. dünyayı kurtaracak veletler, bu kızın veletleri imiş. korunmaları için de geçmişe gönderilmişler. eh bu da oturmaz ama işte oldu diyelim.

.hiro'nun oyun içine girişi de garip. güçlerini kullanmak için yaptılar ise işte al sana düzeltilecek bir husus. hiro'nun oyun içine girmesini engelle ve planları aksat. patlamayı etkilemesen bile diğer bir sürü plan aksardı. kadın onun gücü ile geleceğe adam göndermedi mi devamlı?

.şu zenci her yerde, kestikçe çoğalıyor. bombaları da o patlatmış. yok muymuş bunun bir çözümü. daha kötüsü phebe denen salak kız güçleri baskılamamış mıydı? siyah bulutlar geldi ve herkes normal insan oldu ve bomba patladı. e o halde kendinin milyon klonu olan, ölünce buharlaşan abimiz niye hala gücünü korudu da bombaları patlattı? bu da pek bir mantık hatasıydı sanki.

.neyse her türlü sürüklüyorlar işte eskilerden senatör yaşlı hatun, mohinder abimiz falan göründü. hiro zaten var iki bölümdür. böyle güzel hissettiriyorlar eyvallah ama işte senaryonun da bokunu çıkarmamaları lazım.

.erica her şeyin başındaki kadın ve intikam almak için gelecekten gelen noah ateş edecekti ki geçmişteki noah onu engelledi. üstelik onu da kilit altına almaya çalışmıştı az önce, niye engelliyorsun lan?

.claire'in çocuklarının özel gücü ile mi dünya kurtulacak? kızın gücü devasa falan da velet bir ışınlanma yapabiliyor işte. bununla nasıl dünya kurtulacak? nasıl dünyanın manyetik alanına müdahale edecekler?

.bir de bomba patlama sahnesi çok feci idi, oyunlarda bile daha kaliteli görüntü olur. göstermeyin bari lan, hiç mi utanmanız yok?

.mohinder abimizin kitabına göre insanlığı yok olmaktan kurtaracak kişiler evo'lar idi. yaklaşan kıyameti görmüş ve bunu engelleme yolunu açıklayacağı gün erica böyle bir olayla gelmiş. dünyayı yeniden şekillendirmekle mi ilgili? derdi ne bu kadının anlamıyorum. daha temellendirilmiş kötü karakter isterdik, çıka çıka erica çıktı.

--- spoiler ---