4 Kasım 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e06:

Among Us Hide... 

--- spoiler ---

.bu sezon baya iyi gidiyor yahu. lash dedikleri doktorun kendisi imiş. nainsanları öldürmeye niye karar vermiş? mecburi diyordu, insafla öldürüyordu. daisy'i falan öldürmemesinin nedeni de bu muymuş yani? mantığını çözemedim ama iki saat bunun dramını yaratacaklarına eminim.

.ilk tehdit edilişi ve ölmemiş olmasını da güzel açıkladılar. yanındaki koruma yüzünden kurtulmuş gibi anlattılar. hafif yaralanmış falan derken buna inandık, sonra hydra oğlanı son nefesinde olanları anlattı şaşırdık.

.lash denileni devlet kurumunun ikinci adamı sanmıştı bizim ekip, hunter'ın olayı komik olmaya başladı aslında ya işi bitirdi falan derken tesisin içine girdiler sonunda ve nainsanlara yapılannları gördükler. daisy'imiz pek kızdı olaya phil sakince duruyordu. sakince de konuştu. işin başındaki hatunla bu kadar iyi anlaşmaları saçma geliyor hala bana.

.neyse işler karıştı falan derken ward peşinden bobbi ve may gitti. iyileştin iyileşmedin muhabbetine testle girdiydi may hatunu, derken sahada da tutukluk yapmadı ama dövüş falan haricinde neye yaradı onu da anlamadım. ward'ın yeri bulunmadı. sudaki adam boğuldu öldü mü şimdi? her şeyleri bilen ikinci adamdı. onu canlı ele geçirseler baya iyi olacaktı ya nasip artık.

.fitz rakibine yardım ediyor. hunter mevzu hakkında dokundurmalar, spesifik örnekler verdi. oralar da hafif komikliydi işte. derken yapılan simülasyonlar bir yere varmadı dendi. jemma'mız daha kuvvetli, konuştukça açılıyor gibi ama bakalım kurtarabilecekler mi astronot abimizi. kurtardıkları vakit fitz'e de yazık lan, tam kıza açıldıydı hop başkası kaptı falan.

.şu doktor meselesine şaşırdım, ne alakaysa artık balıklardan falan buna mı bulaşmış nedir? ne ara nainsan olmuş? may nasıl fark edememiş? şimdi ne yapacak? bunların hepsini sonra göreceğiz artık.

--- spoiler ---