10 Ekim 2015

The Originals s03e01:

For the Next Millennium

--- spoiler ---

.vampir günlüklerini bırakıp buna devam ediyorum artık. köken hikayesi hep daha iyidi. şimdi de fena başlamadı ama işte aile içi meselelerden öteye geçmiyorlar. şimdi aile içi meseleleri vampir soyları (o da neymiş lan dedim) üzerinden halletmeye çalışacak gibiler.

.geçmişte bizim köken aileye, kardeşlere yardım eden bir tip varmış. o şehre gelir ve klaus'a vampirlerin kökenlerine göre birbirlerine girdikleri ve herkeslerin kökenleri öldürmeye çalıştığını söyler. bunca zaman nasıl kimse becerememiş peki bunu? tabii ki üstün klaus teknolojisi sayesinde.

.yok efendim elijah ile küslermiş, rebekah yine ortalarda yok. diğer tiplerle zaten aralar limoni böyle ortada kalmış bizim klaus ve yeni bir tip gelir ve hemen kaynaşırlar. ben kimseye güvenmem geyiği döndürse de öyle değil tabii. bu yeni tip aynı zamanda seri katilmiş. joker suratı yapıyor insanlara falan. ne alakaysa artık.

.elijah diğer tarafta hayley için canını dişine takmış korumaya çalışıyor. bataklıkta kurt temizliği başlatmış birileri. elijah'ı iş üstünde görmek keyifli aslında böyle takılsınlar itirazım yok ama boş işler gibi geliyor diğer yandan.

.freya aralarına karışmış. hope'a bakıyor. büyülü mektuplar yazıyor. öyle önceki bölümler yapmak yerine mektup falan yazdırdılar ya eh işte dedim. yine de o kadar kötü değiller izletiyorlar kendilerini.

.şu finn kılığındaki tipi niye muhafaza ettiler onu anlamadım. onunla camille seri katil avına mı çıkacak? pek bir saçma oldu bunlar. klaus yüzünden bu sarışın hatun üzerine düşüyorlardı şimdi ayrıca bir karakter yaratmaya çalışıyorlar herhalde. psikolog muydu neydi? seri katil profil çıkartıcısı oldu iki dakkada. bölüm sonuna doğru da klaus'un kalbini kırdı hehe.

.davina'nın başı belada cadılarla, hayley'i bir şeyler için tutsak etmişmiş. öyle yapmış olması muhtemelen canını kurtardı ya işte sonra muhabbetini ederler artık. marcel salağı ile sohbetleri iyidi ya gereksiz cadı vampir olayları. tüm hengame bitince bu sezon bocalayarak başlamış gibi yani.

--- spoiler ---