11 Ekim 2015

continuum s04e05:

The Desperate Hours

--- spoiler ---

.ortalığı karıştırdılar yine. finale doğru karman çormanlığa devam. kiera'yı evine gönderip göndermeyecekleri muamma bir de gelecek yerinde değildir muhabbeti döndürüyorlar. bir taraftan tek taraflı yolculuk diyorlar diğer taraftan bizim hatun geleceğe gidecek. kellog geleceğe gitmenin metodunu bulamadı dediler ama alec bunu şu haliyle mi becerecek?

.hem yaptıkları makina nasıl uygun zamana açılıyor? zamanı neye göre ayarlayacaklar? konuları karman çorman ettiler. baştan dünyayı değiştirmek için gelmişlerdi de ne oldu? kellog dünyanın başına musallat olduysa zaten bu bir muamma.

.bir de şimdiki kellog niye gelecekteki kellog'a güvenmiyor? neden bizimkiler ile işbirliği yapıyor onu da anlamış değilim. kandırıldığından mı şüpheleniyor? gelecek insanlarının istilasından mı endişeli? açıklamadılar bunu hiç.

.carlos durduk yere kellog'u tutuklar ve olaylar patlak verir. polis merkezini yerle bir eder bu gelecek askerleri. kellog'a yine ilk kiera ulaşır ama alec'i de brad yakalamıştır. bir değiş tokuş ardından kellog güya içerdeki adam olur ve geleceğe gitme planı işte yarım yamalak son bölüme kalır.

.dizi iptal oldu herhalde ama güzel bitirseler bari bilemedim. altı bölümden sonrası hem görünmüyor hem de sapır sapır karakter öldürüyorlar. travis elemanı baştan beri kötü gibiydi, kaç bölümdür sağlam konuşturdular. bu bölümde kendini diğerleri için feda ederek öldürdüler adamı. zaten abimizi bir elbombası öldürebilirdi. üç beş tanesiyle birlikte adamın elindeki bombayı patlattı ve meftah oldu.

.o kadar hengamede carlos'a bir kurşun bile isabet etmedi. dillon mudur nedir? onun pat diye bu işler yapmasını da beğenmedim. kiera konuştu diye ise niye konuştu? salak salak bir geçiş oldu. geleceğe gidiş ve gelecekten geliş muhabbeti zaten yeterince karışıktı bir de enkaz çıkardılar başımıza.

--- spoiler ---