11 Ekim 2015

fear the walking dead s01e06:

The Good Man

--- spoiler ---

.bu ne len? böyle plan mı olur? getirdikleri yere bak. adamlar iki üç kişi kurtarmak için binlerce kişinin ölümüne sebep oldu ve gram vicdan muhasebesi yapmadılar. üstüne bir askerin öldürülüp öldürülmemesine iki saat vicdan muhasebesi ve dönüp intikam alma muhabbetini yaptılar.

.geniş ölçek görüntülere eyvallah. bu zengin zenciye de eyvallah ama başka bir numarası yoktu resmen. bir sürü para harcayıp da nasıl böyle bir senaryo ile gelmişler aklım almadı. hadi askerlere düşman oldunuz. hadi hepsi kötü, pis amerikan askeri de ülen bir sürü sivil var. bir sürü masum tipi aldılar hapsettiler. bu nedir?

.tahliye edeceklerdi de çoğu kurtulacaktı. baktılar zombiler sardı ortalığı, gitti hepsi. doktor da hastaları çiviledi falan, yani aklım almadı. gram muhabbeti geçmedi. herkes çok normal karşıladı olayı. inanamadım, nasıl bir manyaklık bu?

.tamam aile mühim de o kadar insan? bizim meksikalı abiye laf ederlerken iyi de böyle bir planla geldiği vakit nasıl itiraz etmediler? yok yani nerden baksan sinirlerimi bozdu. gerginlikleri iyidi bak ona lafım yok ama toplamda boş iş oldu.

.yetmedi herkese yardım için giden çakma hemşire karı ısırılmış onu adamın öldürmesi gerekti. al dramı burdan yak hesabı olaylar gelişti. geniş çaptaki olaylar, askerler ve konu hakkındaki bilgi sahibi kişilerle bu salgının kökenine inmek yerine gidip böyle bir şey yapmayı uygun gördüler.

.yine grup hikayesine döndü ama bunun farkı yatta geçecek herhalde. yat fantezili walking dead mi yapalım demişler nedir? 

.grupta da üç tane velet, biri keş. bir psikopat yaşlı, bir naif yaralı kız, bir ne yapacağı belirsiz salak bir adam ve bir akıllı zenci var. bu nasıl kombinasyon yarabbim. üstüne çok mu düşünmüşler ne yapmışlar anlamadım. getirdikleri yer hayal kırıklığı oldu benim açımdan.

.salgın öncesinden olayları ele aldıkları için, askerleri ve genel çaplı görüntüleri gördüğümüz için mutlak şu salgın hakkında otoriteden birilerini kadroya alırlar bir kuble açıklama yaparlar ve olayın özüne ineriz falan sanıyordum. onun yerine ilerde iki hayatta kalma uzmanı grubun karşılaşmasına falan hazırlık yapmış oldular sanki. tüm numarası bu yani.

--- spoiler ---