11 Ekim 2015

sleepy hollow s03e02:

Whispers in the Dark

--- spoiler ---

.yoruyor bu dizi beni. bir numara da olduğu yok. şimdi sezon için şeytan üretimini pandoralı kadın mı yapacak? o kadını geçmişteki betsy ile aşırı benzettiydim ama farklı oyuncularmış. neden böyle aynı kadın gibi yapmışlar anlamadım. betsy muhabbeti de çok saçma iki bölümdür devam ettiriyorlar.

.neymiş efendim vakti zamanında bizim crane casusluk yaparken yakalanmış da isim vermelerini istemiş de vermemiş. aynı zamanda diğer eleman isimleri vermiş de bu sırlar öldürür yaratığı olmuş. len sen ne ara yaratıkların öncesinde takılan tip oldun.

.her şeytan ile kişisel bağlantı kurmaları, her şeytanla ilgili bir kişisel bilgiye sahip olması çok saçma geliyor baştan beri. şimdi bu pandora kutulu kadının derdi nedir? böyle salak salak şeytan salacak da bunlar tek tek polisiye olay olacak bunlar da çözecek mi? hep böyle yapıyorlardı da keşke değiştirseler şu sezon bunu.

.yine de sevimliler ona laf yok. ev arkadaşı olmuşlar falan öyle takılıyorlar birlikte. giriş kısmında temizlik safhası falan iyidi yani o açıdan, komik bile sayılır ama işte tam komik olamıyor bizim crane. çok konuşuyor...

.rahmetli şerifin oğlu olaylara dahil olmak istiyor. jenny ile birlikte hikayesi bu olacak gibi. zaten üç kişi kaldı kadroda bir tane daha eleman sokalım demişler herhalde. oğlunu kaçıran bir tip. karşılığında jenny'deki objelerden ister ve işte böyle olaylar olur. elemana durumu anlatmadı ama kadroya alacak gibiler.

.yeni fbi şefini de bol bol göreceğiz gibi. abbie ile geçmişi olan bu koyu zenci tipin muhabbeti de pek çekilir gibi gelmedi bana. iyice kasacaklar sanki, hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---