28 Ekim 2015

the flash s02e04:

The Fury of Firestorm

--- spoiler ---

.zoom wells değil miymiş yani? ne yapmaya çalışıyor bu adam? bölüm sonunda flash ile karşılaştılar da çok mühim yeri orada bitmiş oldu. vay anasını sonra ne olacak diye küçük dilini yuttu seyirciler.

.bunaltıyorlar aslında da işte köpekbalık kafalı adam muhabbeti komikti biraz. yüzgeçlerini kaldır falan diyor şakalı hatun. dişler nasıl insana ait çıktı peki? salak barry mi doğru düzgün inceleyemedi?

.iris ve anası muhabbeti inanılmaz bayıktı. kadın hastaymış da ölecekmiş de kızını görmeye gelmiş de falan filan. iris  salağını hikayede tutmak için kasıyorlar sanki. hele barry dedektif hatunla kaynaşınca iyice boşa düşecek diye yatırım mı nedir?

.asıl konu profesör konusuydu. geçen bölümde yığıldıydı abimiz, şimdi olay diğer yarısının olmaması yüzünden dengesizleşmesi imiş. hemen patlama sırasına dönüo iki tane tamamlayabilecek aday ürettiler ver firestorm mudur nedir? onu tekrar diziye koydular.

.olayları hallettiler ama aynı geçen sefer olduğu gibi eğitime falan gitti, gerektiği zaman gelecek yani, şimdi senin hikayeyi bitirdik. lazım olursa çağırırız kıvamına gelmiş bulundular. çok da gerekli değil diyorlar kendileri böyle yapınca.

.cisco elemanının gücü konusunda bir miktar tavsiyede bulundu profesör, arkadaşlarına söyle dedi de unuttular onun gücünü falan, laf olsun diye söylenmiş oldu diyelim.

.bir de kötü karakter yarattılar. iki tane ateşli zenci, biri bilim insanı diğeri futbol oyuncusu. uygun aday bilim insanı iken gitti kötü adam oldu. öyle o da gereksiz konuydu işte.

--- spoiler ---