15 Ekim 2015

supernatural s11e02:

Form and Void

--- spoiler ---

.bu sezon yoksa genel hikaye ile mi gidecekler? hala yan konulara geçmediler ve ortalık bir hayli karışık. karanlık denen veledin kendisiymiş. zaten mühüden belliydi. çat diye büyüttüler. kendisi ruh yiyici imiş. şimdi bu bir yandan ruh yer de sonra yine hayalet avlamaya başlarlarsa o vakit sıkıntı çıkartırım. tabii her sezon böyle ama işte bakalım ne yapacaklar.

.crowley muhabbeti süperdi yine, kendisini esas hikayede görmek istiyoruz ya bakalım yine veledi alıp yanında büyütecek mi nedir? karanlıkla aşık atabilir mi? peder rolünde süperdi eleman, gülümsetti.

.dean ne yapsa olmuyor. veledi öldürmeye gitti de alakası yok zaten mühür meselesini daha uzatacaklar orası belli oldu. karanlığın gelişi ile yayılan zombi muhabbetini neyse ki çok uzatmadılar.

.hani konuları buradan bir yere bağlasalar da olabilirdi ama sam kutsal yağ ile olayı çözeceğini keşfetti. biraz saçma sapan oldu, böyle kafa gidik azrailin dediğini düşünürken pat aratıp buldu. azıcık kutsal yağı dağlayıp boynuna basınca da kurtuldu. olaya gel artık.

.jenna mıydı neydi? kadını uzun süre tutarlar sandım ama öldü gitti. bebek ruhu ile besleyince o da katil ruhlu oldu çıktı. babannesini öldürdü. dean ile kapışırken crowley sıkıldım diye harcayıverdi.

.castiel meselesinden devam edecek gibiler. önce meleklerden yardım istemişti. hannah buna yamuk yapmış. işkence yapan iki meleği kendisi ayarlamış. derken beynine girelim winchester kardeşlerin yerini öğrenelim diye alet takalım dediler. bizim cass delirince, büyünün de etkisi ile iki meleği harcadı. arada hannah kaynadı. toplam üç melek öldü. güya süper güçlüler ama en çok melekler ölüyor arkadaş.

.crowley'nin anasını hiç görmedik. castiel meselesinden ona mı gideceğiz ne olacak belli değil? şu halde genel hikayeyi bu kıvamda devam ettirseler keşke pek tatlı olur ama sonraki bölümlere on sezondur olan olacaktır. az biraz değiştirseler akışı keşke.

--- spoiler ---