15 Ekim 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e03:

A Wanted (Inhu)Man

--- spoiler ---

.simmons geri mi dönmek zorundaymış? niye? hani ses çıkartan şeylerden korkuyordu? neye ağlayıp duruyordu bu kadın? ne olmuş diğer gezegende? adamlar bunun hikayesini devam ettiriyor gibi ki bu iyi bir şey.

.ward'ı avlama hikayesini pek beğenmedim. zaten pek bir yere gittiği de yok. içlerine girmeye çalışıyor da bilinen suratla nasıl olacak bu iş. girdi diyelim pat diye yakalanmayacak mı? öyle dövüş olsun, muhabbet olsun diye bir şeyler çeviriyorlar.

.kadroyu üçe ayırmışlar, üç hikaye gidiyor böyle. esas ekip elektrikli oğlan meselesi üzerinde idi. devletin diğer özel güçlüleri yakalama birimi ile takıldılar. ac de gitti anlaşma falan yaptı. yine pek bir saçma, kesip biçmiyoruz dedi kadın ama aslında tam tersi idi. göstermişlerdi.

.boş yere kavga etmekten yoruldum dediler de ülen zaten baştan beri olan bu ki, doğru düzgün kavga mı oldu sanki? dünyayı kurtardılar meselesi yaptılar da en büyük kötü zaten içlerinden çıktı.

.elektrikli oğlanı resmen kadroya dahil etmemek için kıçlarını yırttılar. sonunda skye ile çam yarması oyuna geçti. bir anlamda kabul demek gibi oldu. takımları onların böyle, iki kişi ile özel güçlüleri yakalama işi yapacak gibiler ki pek tatmin edici değil.

.fitz elemanı kahrolacak yine, simmons'un derdi ne olacak? ac'nin anlaşması ne ara patlak verecek ve tabii ward meselesi yine ne ara boka  saracak? bunları de ilerleyen bölümerde göreceğiz, bizden ayrılmayın diye bitiresim geldi. oraya kadar getirdim sanki ama neyse işte pek makul olmadı. 

--- spoiler ---