15 Ekim 2015

the flash s02e02:

Flash of Two Worlds

--- spoiler ---

.vallahi yandık, wells'ten de kurtulamamışız. alternatif evrenler dediler de güya açıklama yaptılar. tahtaya çizdiği falan komikti. evrenler arası portalın zamanda yolculuk ile ne alaksı var diye açıklamadılar. tekillik meselesi zamanda yolculuk için wells tarafından yapılmamış mıydı?

.şimdi bunu kapatmışlar ama yan etkisi olmuş o da alternatif evrenlere kapı açmış. hem de 52 tane kapısı varmış. en büyüğü star laboratuvarlarında imiş. pek ikna olmadım. profesör de açıklamadan sonra düştü yamuldu. kadroya kattılardı, iyi adamdı falan derken öldürdüler mi ne oldu? diğer eleman olmadan zaten nasıl yaşadı orası da muamma.

.jay abimiz başka dünyaların hızcısı imiş. barry salağı güvenmedi de hücreye kapattı abimizi. vay efendim neymiş en son güvendiği, değer verdiği insan onu kazıklamış da falan filan. tespit edemiyorlarmış hiçbir şeyi, hızını da kaybetmiş. nasıl yani?

.üstelik hızını kaybetmese bile iyi olacağına dalalet mi? en kötüsü işte yine hızlı eleman. zoom dedikleri de reverse flash'ın alternatif evren modeli herhalde ve wells'in alternatif tipine kimse bakmayı akıl etmedi.

.tabii adam tüm evrenlerde mi kötüymüş? tüm evrenlerde mi hızlıymış? o nasıl olur? bak diğerinde barry hızcı olmaması gerekir çünkü jay var. öyle bir açıklama olmaz şimdiden söyleyeyim. üstelik alternatif evren muhabbeti artık kabak tadı veriyor. bir limiti yok, bir mihengi yok. kafalarına göre ahanda bu alternatif evren diye kaktırıyorlar. her şey mümkün olunca da tatsız oluyor.

.cisco'nun durumu iyi aslında ama wells yaptı diye korkuyormuş, kötü kabul ediyormuş. yan etkisi falan nasıl olmaz o işin? olan şeyleri tekrardan görüyor ise çok faideli değil ama ilerde olacakları da görmeye başlarsa işte o zaman tadından yenmez. kendine de güzel bir ad verip süper kahramanlık işlerine güzel bir katkı verebilir diyorum.

.yeni bir tip daha geldi, babasını öldürenlerden intikam almak isteyen bir hatun kişisi. polis kendisi ve özel güçlere katılmak istiyor. meta insanlar ile kapışmak istiyor. sonunda dedektif west abimize kendini kabul ettirdi. abimizin eski karısı da geldi ya niye geldi onu anlamadım.

--- spoiler ---