7 Ekim 2015

sleepy hollow s03e01:

I, Witness

--- spoiler ---

.yoruyorlar yahu, yeni sezon yeni yorgunluklar yeni canavarlar. saçları kestirmiş bizim şahitler. hanry ve katrina olayı bitince hikaye bitti bitmedi muhabbetleri yaptılar bir sürü. dizi arasında inzivaya çekilmeyen yok anasını satayım.

.abbie fbi ajanı olmuş, crane de geçmişini aramaya koyulmuş. bir tane tablet bulmuş ve şahitler için görevler falan bellemiş. yedi görev demişler. iki sezona bir görev düşse 14 sezon eder ki zor yani izlemesi. kafa ağrıtıyor çok konuşuyorlar. karman çormanlar.

.yeni kötümüz yine crane abimizin geçmişinden biri. hatta eskisi denebilir. iyilerdenmiş de sonra kötü mü olmuş? bunu da çok yapıyor gibiler. amacı nedir? korkudan beslenen canavarla işi neydi ve her bölüm bir canavar mı öldürtecekler? bunlar olduğu gibi devam edecek sanki.

.ekipten jenny var, diğerleri yok. şu haliyle üç kişiler gibi. canavar avcısı modundalar. fbi işleri ile canavar işlerini mi bağlayacaklar? teğmen teğmen diye böğürüyordu. ajan diye öyle böğüremez. sen bana teğmen de usul usul dedi ya bakalım ne olacak.

.crane'in hapishane muhabbeti iyidi. özel selamlaşma ve cizız deyişine alttan çıkan mahkum falan gayet iyidi. geçmişin hatıralarını paraya dönüştürme göndermesi falan da fena değildi. eskisi kadar çok gönderme yok çünkü artık crane bizden biri oluyor. olmalı yani artık.

.başsız süvarimizi kutu içine hapsetti bu kadıncağız. gücü nedir? nerden gelmiştir? barda bir tanışma sahnesi falan komik oluyor ya neyse işte bunlara yavaş yavaş gelecekler. her bölüm bir canavar hikayesi kurgusu falan bana çok geliyor ama ne yapalım izleyeceğiz.

--- spoiler ---