7 Eylül 2015

Under the Dome s03e12:

Incandescence 

--- spoiler ---

.yahu güldürdüler artık, babanın gözlerini almışsın dedi. eva'ya lens takmışlar yeni kraliçe diye kaktırıyorlar. ha bir de sarı saçlar falan haha, bu ne lan? adamlar artık zekaya hakarete girdi, king abi neler yapıyor böyle. çok üzüyor bizi.

.zenci abimiz dünyayı kurtarmak için herkesi öldürmeye karar verdi. intihar görevlisi mübarek, joe kubbeyi ortadan kaldırma planı yapıyor ama o da şaka gibi. bir tek onun omuzlarındaymış da yapabilirmiş de yapamazmış da, neyse işler joe'yu öldürmeye kadar geldi big jim imdada yetişti.

.eski kraliçemiz, sevgili diri milf hatunumuz kendine geldi. aktarımı barbie ve julia kesti. insan oldu dediler de sonra yeni kraliçe kubbeye yaslayınca iptal oldu. orasını da anlayamadım. baskın halden mi kurtuldu kısmi aktarım yapınca ne oldu?

.o vakit yaşlıları gölde boğmuşlardı. en çok buraya güldüm, kurbanlık kuzu gibi göle girip ölüyorlar falan komikti. junior manyaklaştı veletleri de boğmaya kalktı o ara kendine gelmiş kraliçe yetti, çocuğu falan kurtarırken junior fark etti ve arbede çıktı. komik yani bir bakıma hepsi artık saçmalıyorlar.

.big jim kendi planı doğrultusunda ilerliyor. uzaylıların dünyaya yayılmayacağını mı düşünüyor? esas işgal başka türlü olacaktı da bu uzaylılar dost olacaktı hani? neden kimse bundan bahsetmiyor da birbirini yiyorlar? anlamak zor, her türlü big jim parayı falan toparlamış. köpeğine selamlar buradan, helal olsun ona.

.norrie muhabbeti çok bayık geliyor, sevgi sözcükleri de oturmuyor artık ikisine, ne bileyim hunter ile daha iyilerdi. böyle salak salak tüm hengame içinde olaylar çıkartıyorlar.

.bir de ülen koskoca kubbe 24 saatlik oksijen nasıl kalır? yani az oksijen harcayana kadar böyle aniden düşüş olabilir mi? kireçlenmeyse kireçlenme içerdeki oksijeni ne ara tükettiniz bu kadar? hayvanları falan öldüreydiniz ne bileyim çok saçma nerden baksan.

--- spoiler ---