8 Eylül 2015

the strain s02e09:

The Battle for Red Hook

--- spoiler ---

.vampirlerle meydan savaşı gibi bir şey yapalım demişler de olmadı pek aslında. o kadar bulaşıcı bir şey, aralarına dalıyorlar. kurtçuk püskürtmek yerine dövüşüyorlar. hadi dövüştünüz diyelim, bir sürü kişiye kurtçuk bulaşması lazım ama çoğuna bir şey olmuyor.

.hani yakın temas olmasa yine anlayacağım da bildiğin kafa göz daldılar birbirlerine. aynı şey fet ile zack'ın anası ile de oldu. bu sefer kurtçuklar geçecekti de son anda fet elini mi çekti yani? var mı böyle bir kurtçuk koruma mekanizması yahu? fet'e bir şey olursa bırakırım diziyi, o derece gerekli bir karakter.

.durduk yere alman red hook bölgesine çıkartmaya yapayım dedi. ilk deneme kuvvetleri sonra esas kuvvetler, uv ışığını falan kapattı, elektrikleri toptan tuşundan kapatmak nedir mesela? yakıp kıysana elektrik merkezini. en azından kontrol tuşlarını kopart bir şeyler yap yani.

.ilk saldırıdan sonra bizim ekip elektriği açmaya gitti, biraz ıkınıp sıkıldıktan sonra açtılar. aynı zamanda da dedemiz alman ile buluşmaya gitti. yani kimseye bir şey olmayacağı belliydi ama alman yine kuyruğunu kıstırdı kaçtı o kötü oldu.

.bu kaçıncı karşılaşma ama bir türlü öldürmek istemiyor gibi. tadını çıkarayım falan diyor. kötü adam yürürken kurban koşarak kaçıyor ama yine yakalanıyor. elinde tüfekle adamı vuramıyor. bir de ala ala dandik tüfek almış. şu belediye reisi yardımcısı karıdan silah falan alaydı. millet bir sürü indirirken bu tutukluk yaptı devamlı.

.kimselere bir şey olmadı, zack ölse üzülmem zaten. öyle dolgu bölümü bir zafer oldu. zengin abimizi ve efendiyi göremedik. büyük işler dönme hissi yine kayboldu. fazla figuran vardı ama o da zaten hikayeyi etkilemedi. halk direnişini falan zaten hikaye.

.bir de lezbiyen aşıklarımız geyiği var. öpüştüler falan filan ama sonra bizim dutch direnişe koştu, sevgilisi de arkadan gelip onu kurtardı. he yani oldu tabii ki, fet'in helalini bu karı mı kapacak? ne alaka diyor insan ya neyse böyle vampirli diziye lezbiyenli aşk üçgeni takalım demişler hehe.

--- spoiler ---