8 Eylül 2015

sword art online s02e24:

Mazāzu rozario

--- spoiler ---

.sıçıp sıvıyarak bitirdiler. son kısımda tam dalış teknolojisini yapan adam ile bilmem ne klanının başı aynı adam muhabbetini anlamadım. hatırlamıyorum da zaten bir şey. son bölümü izlemesek de olurmuş. devam ettireceklerini düşünmüyorum ama ettirirlerse de izlemem artık.

.dizinin sezonları arasında resmen düşüş var. yuki denen kızcağızın bir günahı yok da böyle sezon sonunda dünyanın en iyi kılınç ustası diye kaktırmaları hiç hoş olmadı. kirito'nun bu özelliğini falan sevdiydik, bununla uğraştıydık bölümler bölümer ama kör öldü ela gözlü oldu misali, araya bir müsabakada yenilmeler sonra da elli saat ölüm dialogları ile bitirdiler.

.en sevdiği insanın kucağında ölüyormuş da hayatın anlamını sorgulamış da şudur budur. mesaj falan da alamadım, salak uzak doğu hüznü falan mıdır nedir? kılınç yeteneklerini aktarmış da şudur budur, sanki bu şekilde yaşamaya çalışmak hüzünlü değilmiş gibi...

.öldü gitti, üstüne aile pozu çektirdiler ve bölüm orada bitti. herkes hayatına devam ediyor işte muhabbet de bundan ibaret olmalı. zaten herkesin hayatına devam etmesini istemişti hehe. neyse bir yazık günah edilmiş anime daha, allah affetsin kim çizdiyse.

--- spoiler ---