29 Eylül 2015

dark matter s01e07:

Episode #1.7

--- spoiler ---

.gizemli kapı açıldı. üç numaralı arkadaşın geçmişine girdik. eğlendirici robot düşman çıktı, gemileri yıldıza gidiyordu ki son anda kurtardılar. kısaca böyle yani hehe.

.iki ile bir arasındaki muhabbetin bokunu çıkardılar. banyo sonrası odalara dalmalar, çıplak görmeler falan derken bölüm sonunda birleşme gerçekleşti. bir numaralı salağı hiç sevmedim, hala sevmedim. uyuz bir tipi var.

.sevgili iki çok artist geliyor artık. rahatça istediği ile takılıyormuş da şuymuş buymuş. konuşuyor öyle kendi kafasına göre. lider falan iyi anladık da yine de fazla geldi bu bölümdeki halleri.

.yavrum yazık androide üzüldüm. göğüs dekoltesi veren robot mu olur lan? olaylar bu noktaya geldi sonunda, yapay zeka olayını fazla komik yapıyorlar. tamam kendileri de komiklik olsun diye yapmışlar kıskanma olayını ama fazla işte.

.yine de eğlendirici oldu denebilir. yeni robot gelir, güzel de bir hatundur. herkesin derdine derman olur. güzel yemekler yapar. eski robotun pabucu dama atılır. o da kendini güncellemeye falan çalışır.

.derken elini uzatmışken çeker vurur bunu ve gemiyi yıldıza doğru rotaya oturtur. ekibin çoğu güzel yemek derdindedir. yemekhaneye kitlenir. üç ve beş dışardadır, üçün geçmişinden hasta kadın vardır. beş zaten ortalardaki velet, koşar gider köprüye ve kapıları manuele çevirir.

.yemekhaneden çıkarlar, robotu etkisiz hale getirirler. rota için konulan şifre için kafasını bağlarlar hehe, neyse ondan sonraki olaylar da çok mühim değil işte son anda kurtulurlar ve gizemli odadan çıkan paralarla mutlu mesut yaşamaya devam ederler.

.üç'ün iyi insan olma meselesi de abartıydı. hafızası yitikken mi kötüymüş yani? gizlice mi sokmuş kadını? diğerlerinden kadının nasıl bilgisi olmaz. o uyuma kapsülüne nasıl konmuş falan hiç girmediler, öyle bitti gitti.

--- spoiler ---