21 Eylül 2015

continuum s04e03:

Power Hour

--- spoiler ---

.bu sezon daha iyi gidiyor ama altı bölüm görünüyor, bölüm isimlerine göre de bakarsak finali mi yapacaklar nedir? adamlar son sezon toparlayıp mı veda edecekler? pek anlamadım ya göreceğiz.

.lucas'ı öldürdüler durduk yere. iyi adamdı hakkaten. gözlem görevi deyip kellog ve yeni arkadaşlarının bir şeyler ürettiği tesise garza ile baskın yaptılar. patlatma aşamasına kadar geldiler ama tesiste anti madde falan varmış da kiera'nın geri dönüşü için gerekirmiş diyerek görevi iptal edelim dedi kiera, garza da haliyle buna karşı çıktı.

.çam yarması bir abimiz geldi, iki hatun zar zor indirdi. derken kaçış sırasında yine iki saat tantana, tam çıkacakken sıkıştılar. lucas geldi kurtarmaya ama bu yeni gelecekten gelen askerlerin başı ki onu da kalıcı tutarlar sanıyordum, kiera'yı tam öldürecekken lucas geldi kurtardı. brad salağı da lucas'ı öldürdü. öyle saçma sapan bir hal aldı.

.carlos olaylardan haberdar olmuş bir şekilde, alec polis merkezinde çalışmaya başladı. birbirlerine güvenmeme muhabbetlerini abartacak gibiler. julian tipi de en büyük teröriste ilham kaynağı olma meselesini yapıp durdu.

.kagame abimizin minikliğini gördük, adam yıkıcı hallerini veletken de yapmış. şimdi terör nedir? bunları falan sorguluyorlardı bir ara da çabuk geçtiler o kısımları.

.travis ile kiera muhabbeti de iyidi. geçen sezon sonu zaten hepimiz aynı takımdayız muhabbeti yaptılardı. kellog bu durumda kötü adam oldu. savaştıkları tip şimdi bu muymuş? gelecekten kendine işleri değiştirsin diye terminator çakması ekip göndermiş, iyi güzel de nedir yani? 

.alec'in gelecek versiyonu kötücül diyorlardı. şimdi kellog almış başını gitmiş. dizi bitecekse bari ne olduğunu tam açıklasınlar. özgürlük otoritenin hepsine mi savaşıyor yani? nedir dertleri bu kadar?

.alec bu kadar şeyden sonra nasıl o tip olacak? kötücül olanı mı öyle olacak idi? kızdan sonra hiç bahsini bile etmedi falan oraları çabuk geçtiler.

.kellog'un yeni koruması helix hatunu da göz dolduruyor canım, yine de nereye bağlayacakları belirsiz. adamlar belirsiz belirsiz diziyi bitirecek sanki.

--- spoiler ---