18 Ağustos 2015

Under the Dome s03e09:

Plan B

--- spoiler ---

.yahu salakça da olsalar etkilendim. bu aşk mevzularını sevmiyorum da karının boğazını sıkıp silah dayamışken öpmek nedir lan? ilk sorguda dedim herhalde bir kucak dansı yapsa kendine gelir. bütün oksitosinleri falan salgılar ama öyle yapmadı. işler sınıra gelince de böyle toparlayıvediler. fena olmadı hani.

.ilk barbie bunu kandırıyor gibiydi, sonra jim ile birlikte barbie'i paketlediler. sonra işkence falan fişman derken olaylar buraya geldi. barbie'nin geri dönmesine sevindik her türlü de bu duygular meselesinin bokunu çıkardılar ona şüphe yok.

.eva mıdır nedir? hatun hamile ve amazon olmuş, jim ile kavgaları komikti. yeni kraliçeyi doğuracakmış da o kadınlar nedir öyle? yiyecek mi kadınları? kimse girip çıkmasın dedi de juinor karı meselesine mi duygularını hissedecek? en sağlam kale de duygularını hissedecekse boku çıkar bu işin.

.kasaba figuranlarla dolu olur, yine sam salağı kötü olur diğerleri iyi olur öyle takılırlar. sam'in de bir testini falan yapmadan iki dakkada kanmış olmaları saçmaydı. joe paketlendi bu sefer ve saçma oldu haliyle. ellerinde planla salak salak muhabbet ediyorlardı, zaten yaptıkları pek de bir şey yoktu.

.kubbeyi içerden yok etmektir, ses dalgalarıdır falan derken ülen karı kubbe ile bağlı ve enerjisi tükeniyormuş, herkes içerde boğulurmuş. böyle bir olaydan haberleri yok muydu? neyin peşindeler? kadını öldürdükleri vakit öleceklerini bilmiyorlar mı? yine dış dünya hiç yoktu, o eksik her türlü.

.hunter meselesi de gereksiz oluyor, oturduğu yerden kod kırıyor ama bir şey yaptığı yok, jim buna destek oluyor iyi güzel de köpek daha faydalı yani ben öyle söyleyeyim. eleman barbie'yi ısırınca öldürecek falan sandım korktum. sezonun bombası köpek yahu.

.julia'nın barbie'i kendine getirme konuşmaları çok çirkindi, hiç oynayamamış sanki. barbie'nin geri konuşmaları da öyleydi. bunlar gerçekte birbirlerini seviyorlar da sanki sevmediklerini söylerlerken samimi olamamışlar. son öpücük falan o yüzden pek tatlıydı bak.

--- spoiler ---