19 Ağustos 2015

Defiance s03e11:

Of a Demon in My View

--- spoiler ---

.iyice sıçıyorlar, son bölüme sıvarlar diye tahmin ediyorum. omec meselesi ile final yapacaklar iyi güzel. bu yavrucak babasının kanını alıyor da zayıflatıyor iyi güzel. nolan için saçma bir plan da yapmışlar ona da iyi güzel de... be adam sen kızını yenip de nesini affediyorsun. orada halleder diye düşünürken kız döndü babayı öldürdü sonra kalbini yedi.

.yok böyle bir salaklık yani, ha bu abimiz başta olaydı olaylar çıkmazdı deniyorsa tamam ona lafım yok ama böyle kıytırık bir dövüş sahnesi ile insanı mahvetmeleri çok üzücü. adam akıllı bir şeyler yapsalar ellerinde mi kalacak nedir?

.bunlar haricinde nolan meselesinde de sırf hikayede tutmak açısından kinder sürpriz midir? nedir bu salak hatun? onunla seviştirmeleri? onun bu eleman hakkında yorumları falan da pek saçmaydı.

.irisa yetişiyor ama kurtaramıyor, derken dövüş başlıyo bunlar kaçıyor. len yardım etsenize manyak mısınız? tamam güçlü kuvvetli bir abimiz de onun yenilmesi demek dünyanın yok olması demek. şimdi o kadar aç omec sürüsünü nasıl yenecekler?

.datak yine kafeste, götünü bacağını yesinler bu sefer onları taksınlar falan öyle gitsin hikaye madem ben anlamıyorum. bu seri hakkten üç sezon nasıl gitti, nasıl izledik insan şaşırıyor.

.doktor hikayesi de saçma, hala boynundakini çıkartacak bir şey yapamadı. üstüne nolanın kafadakini falan çıkardılar. bu omecler çok süpermiş hakkaten de işte devamlı bir vahşet peşindeler o çok ayıp olmuş.

.bir de giden kızımız geri döndü, neymiş bir kontrol için falan gelmiş. bütün hepsini onun üstüne mi yıkacaklar? saldırı varken kaçtı gitti de şimdi mi geldi yani? tip kalmadı diye mi bunu böyle yapıyorlar nedir?

.stahma'nın yardımcısı da anasının gözü imiş. onlar aralarında anlaşma falan yaptılar. alak için eş olacak da aralarını bulacak falan fişman, çok da mühimdi anam ya.

--- spoiler ---