20 Ağustos 2015

the strain s02e06:

Identity

--- spoiler ---

.işler biraz düzeldi gibi, efendi sonunda beden değiştirdi. neyi bekletiyorlardı bilmiyorum ama şu rock yıldızının bedenine girdi. bizim alman pek bir hayal kırıklığına uğradı ama sonunda diz çöktü. sonsuza kadar birlikte olacaklarmış. allah daimi etsin ne diyelim?

.yeni gelen savaşçı tip, diğer vampir avcılarının öğretmeni imiş. üçlü kadimlerle ayak üstü biraz sohbet etti. efendiyi durduracakmış ama kendi sebepleri ile yapacakmış. insan askerler de gerekiyormuş falanmış filanmış.

.bu durumda meksikalı gündeme geldi tabii, o da hint güzeli ile takılıyordu. angel adlı elemanla takılmalar ve birlikte eve servisler falan derken ufak çaplı bir heyecan yaşadılar işte. pek de büyütülecek bir tarafı yoktu. öyle bekletme hikayesi yazmışlar işte gereksiz.

.geride kalan velet ve doktor hanıma anne vampir saldırdı. bu da beklendik bir şey ama bu örümcek vampirlerinden nasıl kurtuldular da zenci çamyarması pat diye öldü? orası pek saçma oldu. o kadar süre adamı tuttular, kadroya alacaklar falan derken abraham abi kelleyi alıverdi.

.hani beklenmedikti iyidi ama işte fazlasını yapsalar, pat diye adamı uçuramsalar iyidi. bizim fet esas oğlan olsa daha iyi ama  bu bölüm pek gerideydi. bir kaç laf koydu sadece fazla değildi. pek de sahaya inmediler.

.asıl olay eph tarafındaydı. dc'de işleri halletti gibi oldu. kankası bir elemanla her şeyleri tamam eder gibi oldu ama olmadı da, birileri buldu diğerlerini öldürdü ama işi tamamlar mı yoksa yarım mı kalır belli değil.

.hükümetten sarışın hatun ile takılmalarına da çok anlam veremedim. doktor hanımı dakkasında nasıl aldattı yani? kafa güzel de değildi? işi yaptırmak için miydi? pek bir oynaşırken arkadaşının cesedini falan buldular. yani pek olmadı. bir de bu evlerde nasıl güvenlik olmaz. hani hükümetti bunlar?

.toplamda salgın meselesi, mücadele meselesi pek bir yere gitmiyor. geniş çaplı bir bir şey yine göremiyoruz ama tek tek karakterler sağlamlaşmaya başladı. alman zaten iyi, zengin elemanın konuşması zaten süper, salak rock yıldızı daha çok piyasaya çıkacak mı efendi rolünde? onu göreceğiz ve yeni vampir avcısı vampir de pek iyi görünüyor. bakalım artık.

--- spoiler ---