26 Ağustos 2015

nanatsu no taizai e24:

Eiyū-tachi

--- spoiler ---

.pek yapamadılar gibi gibi, tamam meliodas'ın özel gücü, süper gücü şeklinde güzel toparladılar ama mutlu son toparlaması çirkin oldu. domuz bile ölmedi yani o kadarnı söyleyeyim. öleydi iyidi ya neyse ki minik oldu belki o haliyle güldürür daha sonra.

.sayıyorum sayıyorum yedi etmiyor, buna gönderme olarak da yedinci üye olarak elizabeth'i maceralarına dahil ettiler. kral babasına sormadan mı yaptılar bunu yani? özel iyileştirme gücü ile her türlü lazım bir karakter ama işte buna bile bakalım sonra ne güzel olacak diyemedik.

.meliodas ile henderiksen'in yüzünde beliren ifade aynı ifadeymiş. pembe saçlı ile diğer elemanlar kitaplarda bunu gördü de kim neye bakıyor? kim araştırmış? baba kim? oraları kaçırdım. iblisli muhabbetler devam edecek.

.ha henderiksen tamamen ortadan kaybolmadı gibi de göstediler, kaçtıysa o bu kadar name de boşuna gitti. saçma oldu bu bakımdan. hani çok büyüttüler de karşılığında bizim toplamımız senden büyük ülen muhabbeti yapmış oldular.

.ban ile meliodas hesabı vardı, ona girmediler hiç. bunu da sonraki sezona bırakmış oldular. o da saçma bir hal aldı zaten. ne bileyim fazla çocukça lan bu diyorum bir yandan ama işte izlemeden de olmuyor. devam eder miyim kararsızım. unutur gidersem gibi affetsinler artık. izleyecek düzgün bir anime bulamazsam, döner bakarım belki de.

--- spoiler ---