27 Ağustos 2015

falling skies s05e09:

Reunion

--- spoiler ---

.artık ne yapacaklarını şaşırdılar. karakterlerin kendisi de inanmıyor gibi, lexi'yi getirdiler. kimse inanmadı. kendileri inanmadı. gerçekten lexi olma ihtimali falan diye düşündürmeleri bile inanılmaz saçmaydı. neyse saçmalığı uzatmadılar ama tutup da yakalandı tom abimiz, kendisi yine diğer komutan karı gibi uzaylı kırması bir şeymiş. ne ara yakaladılar? ne ara çoğalttılar? aydaki patlamada bozulmamış mıydı?

.hadi yarım eshpeni olmasından bir şeyler ürettiler desek, tom'u böyle nasıl hedef aldı yani? tam öldürecekken diğer uzaylı dostlarımızın verdiği aygıtı üzerine attılar. bir de güya iki saat deney yapıyorlardı. o da inanılmaz saçmaydı. yani neresinden bakayım bilmiyorum.

.bira lezzet test edicisi, biyo bilmem ne abimiz, ta geçen bölümde saçma sapan yol kesen elemanı da hikayaye dahil etmek için saçmalıyorlar. deney falan yapıyorlar şaka gibiler, bir şeyler konuşuyorlar ama anlaşılmıyor falan. böyle geldi geçti.

.yetmedi pope geldi, ülen o nasıl geliştir. insan kampa girişte aramaz mı? pat diye nasıl kapı açarsınız? protokolmüş de şuymuş buymuş? insanın aklı hayali almıyor. neyse çatır çatır savaşmaya başladılar ve pope benzin varillerinin oraya pustu, tuttular varilleri patlattılar ve pope'a veda ettiler. öldürmedikleri bariz de nasıl öldürmediler? nasıl kaçtı? aşırı saçma yine, yeniden bıkmadan saçmalıyorlar.

.bir tek ben konusu iyidi, eleman kendi başına iletişim aygıtına falan bağlıyor bilgi alıyor. zorluyor da yoruldum falan diyor. muhabbetleri iyi tripleri iyi, koca dizide bir benin muhabbetine inanıyor insan gerisi resmen saçma sapan konuşuyor.

.hele matt salağının muhabbeti tüyler ürpertici, lexi ile karşılaşmalarından muhabbetlere dalışına kadar midemi bulandırdı itoğluit velet. çocuk tipleri dizilerde bolca kullanıyorlar da cidden kötü yani.

.anthony muhabbeti de inanılmaz saçma idi. anne için kendini öne mi attı yani? niye yaptı bunu? o an mı fark etti? kurşun falan yedi de o ana kadar nerdeydi? böyle karakter mi olur arkadaş yani insan hayret ediyor, bu senaryoyu yazanlarda göz nizam yok mu?

--- spoiler ---