14 Ağustos 2015

nanatsu no taizai e23:

Zetsubō Kōrin

--- spoiler ---

.fena olmayacak gibi de şimdi şaşırtalım diye çok takla atıyorlar. domuzcuk kendini feda ediyor falan hala bir şaklabanlık peşindeler. sizi hınzırlar diyerek kendini feda eden bir domuzcuk, sevmiyordum bu tipi pek ama son sözü iyi oldu. ölümden geri getirmece yaparlarsa kötü olur. şu şekli ile gayet iyi oldu.

.elizabeth'in tanrısal bir gücü varmış. karanlığa karşı ışık meselesi gibi karşısına çıktı henderiksen elemanının ve yaralıları iyileştirdi, çiçek böcük açtırdı ama pek de bir zarar veremedi. dövüş kaldığı yerden devam etti. bir bölüm dövüşle geçti ama hala bir şey yapamadılar.

.yaralar iyileşti, sıfırdan tekrar bir dövüş yapacaklar topluca. ilk kırmızı iblis cesedi üzerinden deneyler yapmış. şimdi de iki dakkada gri iblis kanı ile iyice güçlendirdi kendini. normalde kimse buna dayanamıyor dedi ama iblis güncellemesi ile dayandı. zaten süper güçlüydü, aşırı süper güçlü yaptılar.

.meliodas'ın şimdi beni öfkelendirdin demesi ile gerçek gücünü göreceğiz sandık ama hala göremedik, herhalde bunun sürprizini son bölüme sakladılar, umarım güzel bir şey yaparlar. mutsuz bir son beklemiyorum. domuzcuğu öldürdüler işte daha ne yapabilirler ki? 

--- spoiler ---