13 Ağustos 2015

Defiance s03e10:

When Twilight Dims the Sky Above

--- spoiler ---

.ağır saçmaladılar, nolan kafayı yedi de barış için defiance'a gelen votan bilmem nesini öldürdü. bu ne len böyle? napıyorsunuz siz senarist abilerim? kafada kaç bölümdür zaten arıza vardı, şimdi mi bozuldu? ilk vicdan azabı çekip alkole vurdu kendini sonra kendisinin herhadle bilmem ne kasabı olduğu vakitteki halini görmeye başladı da kafayı yedi. yani inanılmaz saçmaydı.

.sonra yakalandı ve votanlara teslim edildi. yanında da irisa hapse doğru yollandılar. kaçın antartikaya geçin dedi. baştaki kaçak hayatlarına geri mi dönüyorlar yani? defiance hikayesinden çıkarıldıklarını düşünmüyorum ama yine de eh böyle bir çaba fena değil diyebilirdik eğer düzgün şekilde yapsalardı.

.datak malı da allahın malı işte, akıl sır ermiyor işlerine. çıktı votanların birliği ile gövde gösterisi yaptı. el falan takmışlar buna. ağır salaklık yani haddi hesabı yok, omec abimizle hafif aşık atmalar falan derken pek de bir şey yapmadan karısı ile takıldı. ortalıklarda laf etti o kadar.

.asıl olay doktor hanım ile omec kızının kendini serbest bırakması ki bu da çok saçma koskoca omec abimiz bunu nasıl göremedi mesela? neyse kendini serbest bırakıp olaylara dalması idi.

.yetmiyor gibi babasını paketledi, kendisi başa geçti, şimdi omec istilası falan mı başlayacak nedir? nolan geri bu yüzden mi hikayeye dahil olacak? yani akıl alır gibi değil salaklıkları. baştan beri savaş dedikleri işgüzar bir votanlının işiymiş de asıl olay bunlarmış ama hepsi barışçılmış diye geliyorlar.

.sonra yörüngedeki omec gemisinden haberleri var diye barış görüşmeleri falan yapacaklar ki omec abimizin pek de güzel bakışı ile bu olacak gibi derken nolan ortaya dalıyor ve karıyı öldürüyor. şaka gibi anasını satayım bu ne lan?

--- spoiler ---