12 Ağustos 2015

extant s02e07:

The Other

--- spoiler ---

.eh olmuyor ama işte olmadığı hali ile devam ediyoruz. uzaylı köyümüzde tartışmalar. iri yari başka bir tipin bizim jd ile aşık atması. molly'nin araya girmesi. lider rolüne soyunması. hepsinin anası olması bir bakıma, buralardan giriyorlar olaya.

.generali kaçırıp, pazarlık ettiler de bir şey olmadı. yine robotları üstlerine salacaklar yani, önden olay olsun diye bir keşif görevine çıktı bizim lucy.

.lucy demişken yapıcısı ile sevişmeye kalktı. saçma bir olaydı. bir de görüntüsü falan kaydoldu da o muhabbet çıkacak başımıza saçma sapan. sevişmelik robot yapsınlar, savaşmalık robot yapacaklarına.

.derken jd'nin kızını işin içine çektiler yine. molly'nin ethan'ını soksalardı ya? neden jd? saçma oldu biraz. jd kamptan ayrılayım dedi de izin vermediler. molly araya girdi de arabasını falan bozdular. bekle babam bekle, sabah oldu. robotlar geldi, bir tanesini paketledi ve bölüm bitti.

.uzaylı istilası muhabbetinin bokunu çıkardılar ama orası kesin. generalin türlü şifreler ile girdikleri ultimate bilgisayar abimiz (ses tonu da çok tatlı) insan nüfusunun kısa sürede tükeneceğini öngörmesi falan zaten çok da gizli bir bilgi değil. 

.bu durumda molly nasıl olur da uzaylıların tarafını tutar arkadaş. hadi o geni ellendi, jd nasıl bunların yanında olur da duygusallaşırlar? böyle bir kafa olabilir mi? aklım almıyor benim.

.elinde virüs var, üstlerine yağdırmaktansa hala bekliyorsun mesela. bu da çok saçma geliyor bir yandan. neyi bekliyorsun? senaristleri mal bu dizinin ona şüphem kalmadı. virüs olayı tamam, doğuran annelerin değiştiklerini biliyorlar. hala neyi bekliyorlar?

.robot istilası meselesinde de hiçbir şey olmadı. seri üretim yapıldı, bir tanesi daha geldi. lucy'nin beynini kopyalamışlar da göreve yollandı falan. akıllı uslu hareket ediyorlar, emirleri yerine getiriyorlar. bir şey olduğu yok bu konuda. bunu da sağlam saçmalayacaklar gibi geliyor bana.

--- spoiler ---