1 Ağustos 2015

extant s02e05:

The New Frontier

--- spoiler ---

.molly ne ara uzaylı oldu be kardeşim? her doğuran kadın da uzaylı mı oluyor yani? özel ne olduydu bu kadına? arada bilinci mi gidiyor? birileri ile yatıp durması uzaylı olmasından mıymış? bir molly'nin uzaylı olması eksikti başımıza. ayıkla pirincin taşını.

.lucy olayı fena olmadı aslında, kendi başına hareket etmesi ve uzaylı avlaması güzel. güzel de olacak gibi ama isyankar robot olayına girecek gibiler o çok fena olur. devrim buradan başlıyor falan dediler, bir de robotlar baş kaldırmasa bari. robot haklarından falan bahsedecekler az kaldı.

.dedektif bu sefer ethan'ın takibi için devreye girdi. sonra molly'nin olaylar için olaylar içinde oldu. en son da trip falan atıyordu ama kocasının ölümü ve diğer olaylar arasında bağlantı görüp incelemeye koyuldu. para için değilse kadın içinmiş de molly içinmiş. salak saçma biraz ama işte yapacak bir şey yok.

.general abimiz molly ile takılmaya dünden hazır. çoluk çocuk isteyen diğer kızı da kovdu. odalarının gizlilik modunu pek beğendim. pat cam buğulanıyor falan da kapıyı çat diye açıyorlar o nasıl olacak?

.terminatör serisinden bir zenci tipimiz de katıldı. sevgili ölen kocanın şüpheli ölümünü araştırıyorlar. bilgisyar uzmanı abi arabadan nasıl kaçamadı falan diye soracaklar sandım ama eh benzerini sordular. ne kadar araba kitlense, kullanıcı hatası da olsa inanılmaz saçma bir ölüm tasarladılar.

.neyse ethan'ın durumu için ufak çaplı bir mahkeme oldu. karar merci hatun fena değilmiş. ethan tekrar molly'e gitti. yeniden programlamak istemiyormuş yavrucak. ne alakaysa artık. başta gidip dairesinde tatsızlık çıkaracaktı bizim molly de jd engelledi onu falan. adam ne alakaysa hızır gibi mübarek artık.

--- spoiler ---