29 Ağustos 2015

Defiance s03e12:

The Awakening

--- spoiler ---

.omec konusuna bodozlama devam ediyorlar. bir numaraları yok artık. tek tek adam yiyorlar. öyle gezegeni yiyecekler herhalde ama biraz zor tabii. köleleştirip kalanı öldüreecklermiş de kindzi mi yapacak bunu yani? insanın inanası gelmiyor. babası hadi iyidi de bu şekil çok saçma ilerliyor.

.gidiyor stahma ile hesaplaşmaya da bebeği kucağına alıyor yiyecekmiş gibi kokluyor. komik bile değil, salak saçma iş yani. bir şey olmayacağı bariz. hani o bebeği yese yine ülen amma abarttılar derim ama yok yani o da olmaz.

.derken nolan tepelere çıkıp omec avlıyor. doktor hanımın kontrol sapını falan kurtarıyorlar. datak desen kendini öne atıyor yenmek için de özel elinden bir silah çıkartıyor bir tanesini indiriyor falan. toplamda resmen bomboş işler.

.bir kere gezegeni işgale tek tek mi gelirsiniz arkadaş? gökten inen omec kapsülleri falan resmen saçmalık, zaten görüntüler çok kötü üstüne bir de senaryo tasarlayamamışlar. güya dünya çapında bir olay ama niyeyse bizim kasabayı yiyorlar.

.o kadar insan kayboluyor, doktor ile ancak bağlantısını kuruyorlar. sonra hafiften pişmanlık muhabbetleri saçmalaması falan derken olaylar bu kadar oluyor.

.en azından diğer karakterler falan vardı ne bileyim, çoğunu öldürünce bunlara kalmış olduk. amanda ile nolan öpüşmese de olmazdı yani sağolun.

.alak ve anasının muhabbetleri de bildiğin karın ağrısı idi, böyle büyük saçmalamak olmaz yani tuttu kinder sürpriz karısı eve geldi de bölüm orada bitti işte.

--- spoiler ---