8 Ağustos 2015

Battle Los Angeles


baktım altyazılar gelmemiş, açayım bir film izleyeyim dedim ama demez olaydım. bir kaç kez denk geldim de sonra yine amerikan askerleri geyiği ülen kim izleyecek bunu dedimdi, izledim. pişmanım tavsiye etmem. filmin parasını amerikan askerleri, hatta sadece denizcileri vermiş olmalı. uzaylı hikayesi de sallayalım demişler. kahramanlıklar, arkada adam bırakmama muhabbetleri. saçma sapan bir sürü şey işte. bir de sallantılı çekim, standart müzik kombosu ile iyice mide bulandırıcı hale geldi. izlemek işkence oldu ama dişimizi sıktık bitirdik. şu filmleri para ile izletseler, üstüne yazdığım kelime başı para verseler yine izlemem ya işte can sıkıntısı böyle bir şey. yemek yerken falan açayım dedim arkaya, iki kat hızlı oynatım ile bitirdim.

--- spoiler ---

.yok yani dünya istila altında biz bir bölümün muhabbetini izliyoruz. yine genel çekimler, patlama ve savaş sahneleri güzeldi ama amerikan denizcileri geri çekilmez ve bir bölük, hatta bir adam ile koca uzaylıları geri püskürtür demeleri insanın kanına dokunuyor. mümkün mü abi?

.su için gelmişler de evrende başka h2o yokmuş, he yok anasını satayım. adamlar bir su için ta buraya mı gelmiş? gitsinler europaya savaşsız temiz temiz alsınlar. neyse sahillere çıkartma planı şeklinde dalmışlar. nasa nasıl nasa ise ne idüğü belirsiz göktaşları için bir önlem almıyor. meteor zannediyorlar da sonra canlı yayında istila başlıyor hehe.

.bizim bölüğü de kalan insanları çıkartmak için gönderiyorlar. bak sen şu allahın işine. derken bizim üstçavuş mudur nedir? esas abimiz önceki görevinde adamlarını öldürtmüş de şimdi ondan şüphe ediyorlar. başlarındaki teğmen de toy bir delikanlı da emir komut muhabbeti yapıyorlar.

.derken ha bire sıcak temas, allahın uzaylısı ile kafakafaya çarpışma falan. suyu kan gibi kullanıyorlar, yakıt olarak kullanyorlar. bokunu çıkarmşlar. kalpleri de ters tarafta falan. bunları çözüyor her şeye yeten abimiz.

.devamlı bir kaçmaca, o kadar yoldan gelmişler ama üç beş askeri durduramıyorlar. o kadar güçleri var ama işte bir asker onları alt ediyor. amerikan askeri de çok müthiş canım.

.neyse siviller ve bir de onlara askercilik taslamalar, sivillerin kahramanlığı ve ölen baba. böyle saçmalığın dozunu artırarak ilerliyorlar. adamlar o kadar manyak ki işleri bitirip üstünlük kazandıkları halde dinlenmeden saldırıya devam ediyorlar. amerikan askeri be, aslanlarım benim.

--- spoiler ---