30 Temmuz 2015

nanatsu no taizai e22:

Kimi no Tame ni Dekiru Koto

--- spoiler ---

.neyse ki saçma sapan ban ile meliodas kavgasını uzatmadılar. olaylardan sonra hesaplaşalım dediler. arada da öldür beni, kuzu gibi ölecek miyim şakası falan yaptılar. meliodas çok güçlüymü ama şu kadar zaman gücünü göremedik, hayal kırıklığı var üzerimizde.

.hendi elemanıyla hepsi kapışıyor ama hala yenemediler. bir bölüm daha bunla uğraşırlar da bir şey olmaz gibi. üzerine çalıştığı iblisi falan da buldular güzel de bundan ne çıkacak yani?

.yaralı taşıma işi domuzcuk da bu kadar olay içinde hala çok konuşan karakter olarak konuşan domuz bana çok geliyor. arada komik, arada bilge bir eleman öyle kötü değil ama yine de çok.

.king'in elf kapışmasını allahtan uzun tutmadılar. iblise dönüşmüşleri kurtarabiliyorlar mıymış yani? kutsal şovalyeler ile yedi büyük günah birlikte çalıştı. şehri temizleyip henderiksen karşısına geldiler. hepsi birlikte yenemeyecek mi şimdi?

.elizabeth yaralandı bir de... o da saçma ya az ötede bekle arkadaş işte. kırmızı zırhlı şovalyemiz, ağır abimiz dakkasında harcandı hendi oğlanı tarafından. iyi pek güçlü olmuş da planları altüst olmadı mı şimdi? kapı mapı açamayacak, şehir temizlendi. hala neyin kahkahasında bu eleman?

--- spoiler ---