30 Temmuz 2015

Defiance s03e08:

My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You

--- spoiler ---

.yine şaka gibi bölümlerle devam ediyor abiler ama datak'ın ölmeyişini kotardılar. adamı idamdan alıp intihar görevine gönderdiler ama hala ölmedi adam. nasıl bir azimmiş arkadaş. kolunu falan kesti de kurtuldu. o olay güzeldi en azından beğendim. kalan kısmı pek bir işe yaramazdı.

.bir kere allahın generali ağın patlayıcı olarak kullanılacağını nasıl bilmiyor? geliyor dibine kuşatma falan yapıyor. ağdan kuşatma yapmak nedir? bunlar çok saçma bir tane allahın zekisi bizim doktor mu yani? nasıl kimse bilmez bu olayı? 

.içlerine sızan eleman meselesi de çok saçmaydı. birden bir adam çıkıyor rehine olayında insanları kurtarıyor hemen kadroya alıyorlar falan, insan bir sorgular arkadaş. bir sağlık testinden falan geçirir. en dandik işe bile sağlık raporu istiyorlar lan, neyse allam yarabbim.

.neymiş tünelle gelmişler de arkalarından gidip öldüreceklermiş. bir avuç adamla neyi öldürüyorsun? neyin koordinasyonunu yapıyorsun? çok saçma sapandı buralar falan.

.stahma olayı da salakçaydı. omec kızı babası öldürsün diye sırlarını söylemiş. omec abimiz de defiance'dan çok etkilenmiş planları değiştirmiş. dünyayı istila etmeyecek mi yani? niye?

.bir de öldürülecek insan ailesine yardım etmeler falan, kahraman falan mı yapacaklar bu abiyi nedir anlamadım? böyle diğer türlerin avcısı bir türle iyi giriş yaptılar ama devamı eglmedi.

.datak'ın gençliği genel görüntüler. patlamalar şunlar bunlar hepsi dandik oyun kıvamındaydı yine. bir de babasını kendi gibi yapmışlar da ders veriyor buna, onurdan falan bahsediyor. ülen bu adamın neresi onurlu?

.o kadar savaş mavaş dediler, e şimdi ne olacak? kalan bölümler iptal falan mı oldu? omec hikayesine mi devam edecekler nedir yani? adamlar resmen o kadar saçma ki bunla şaşırtıyorlar hehe.

--- spoiler ---