16 Temmuz 2015

nanatsu no taizai e18:

Kono Inochi ni Kaete mo

--- spoiler ---

.yav salak saçma işler olmaya başladı ama şimdi olmuyor bak. meliodas niye hala koşturuyor ortalıkta arkadaş, adamı delirtmesinler. keçi öldü mü? kolay kolay ölmemesi lazım. kırmızı kutsal şovalyeyi kabuslarına soktu da zarar verdi falan filan derken baktık öldü gibi gösterdiler. o kadar olay değildir herhalde, sevdiydik kendisini.

.derken king salağı geldi, hep niye gecikiyorum diyor mal. ülen önden sen gitseydin ya? uçabiliyorsun ama nasıl gecikiyorsun onu da anlamak mümkün değil. diane bir türlü ölmedi. taraf değiştiren ikisi bir miktar korumuş oldu ama pek de bir şey yapabildikleri söylenemez. kimse kimseyi ne öldürüyor, ne yeniyor. öyle uzatalım hesabı yapıyor gibiler o hoş değil.

.peri muhabbetleri fena değildi de kaypak sakallı eleman diğerlerinin gücünü kullanıyor diye gösteriyorlardı. bir de peri miymiş? king ile 700 yıllık mazileri mi varmış? diğer olaylar içinde fazla saçma oldu sanki.

.elizabeth ablasını buldu da hücreye kendi isteği ile girmiş, kutsal şovalyelerden birinin aşığı falandır. salak kız bir türlü kaçamadı yine yakalandı. burası da pek saçmaydı. domuz da kendi başına takılacak bir süre, nereye ışınladıysa artık.

--- spoiler ---