28 Temmuz 2015

extant s02e04:

Cracking the Code

--- spoiler ---

.eh biraz toparladılar ya da şu biyolojik silah olayından giderlerse bir şeyler güzel olabilir. bu vali abimiz diziye kan can kattı resmen. keşke daha çok oynatsalar. dedektif abimiz de iyi ama ona henüz bir fonksiyon yüklemediler.

.uzaylı dna'sı üzerinde araştırmalar yapıyorlar. savaşlar böyle kazanır falan diyorlar, güzel diyorlar ama tabii pek bir yere varamamışlar. molly olaylara dahil oluyor, dna falan çözümlüyor derken dna içinde ses kaydı buluyor. bu ne lan? koya koya bunu mu yapmışlar? o da en baştaki yardım et lafı imiş. ne yardımından bahsediyor bu uzaylı kardeşler, bildiğin işgal ediyorlar da tutup bir de yardım mı bekliyorlar?

.işgalci uzaylıdan başka bir meseleye mi çevirecekler? o zaman bu kadar gerilim çok saçma olur. daha senaristler buna karar vermemiş gibi iki uca açık bir şey yapmış oldular. iyice beter de olabilir. biyolojik savaş başlayınca olayların rengi değişince güzel bir şeyler de yapabilirler bilmiyorum artık.

.ethan molly bozukluğuna devam ediyor. bir de şu yeni kızımız geldi ortalığa. bilinç verip de sen bu bilgisayara seni kısıtlayacağım falan nasıl dersin arkadaş? haliyle istemiyor da kendi başına haller yapıyor. ethan molly'nin evine kadar geldi ama kısa devre yaptı. elemanlar da aldı götürdü oğlanı. meğer banyodaki aynaya mesaj koymuş bizim asi robot kız.

.dövüşme olayı falan yine iyidi de bundan savaş robotu ne alaka onu da çözemedim. nikita gibi ortama uyum sağlayan güzellik babında mı yapmışlar nedir? ergen tavırları falan nasıl kodlamışlar? bu kadar kolaymışmış hehe.

.dedektif abimizin kızı meselesini uzatmadılar allahtan, konu ile dolaylı bir alakası olan hadiseydi. dedektif abimizi olayların göbeğine koymak yerine böyle bağlama çektiler. o da dördüncü bölümde bitti. nasıl hala olaylar içinde tutacaklar bakalım? saçma olacak kesin.

.molly kendinden geçince azıyormuş, bu nasıl bir etkilenme? nasıl bir olayın sonucu? şişko bir tanesini buldu geldi çiftleşti. dedektif abimizle yapacaktı ama adam pek onurlu çıktı da kendine getirdi. ha bir de tırnakları uzuyor, o tırnak kesme aletinden yapsınlar acil. dizide böyle şeyler daha çok görüyorduk ya yine de hoş bunlar.

--- spoiler ---