21 Haziran 2015

nanatsu no taizai e13:

Hakai no Shito

--- spoiler ---

.pek yıkımlı dökümlü bir bölüm oldu ama bir şey anladımsa arabolayım. meliodas doğuştan iblis imiş de ondan böyleymiş. ondan taşın içine hapsolmamış da çok güçlüymüş. hepsini yer bitirirmiş ama ne oldu? bir eleman kılıncını çalıverdi. sorun olmaz mı dediler? sorun olur dedi de ne olacak? kılıncını kimseye elletmiyordu. şimdi aldılar gittiler falan filan.

.bizim dev hatunun giysilerini dev domuz getirdi. günü kurtaran da o oldu. kutsal silahı ile yerleri gökleri darmadağan etti. bunu fark eden ban diğerlerini alıp uzaklaştı da şimdi bu hatun mu çok kuvvetliymiş? meliodas nasıl yenildi? madem o kadar iyilerdi bir tane kutsal şovalye bunları nasıl yamulttu bu kadar da sonra yine kurtuldu.

.diğerlerinin büyü güçlerini kullanabiliyormuş. gücü pek iyimiş de işte adamlar kendi aralarında yenilmesi imkansız güçler yapıp tekrar tekrar biraz daha güçlü bir tip getiriyorlar. ölen kalan olmaması da pek iyi değil aslında, fazla çocukça.

.meliodas artık elimi korkak alıştırmayayım. kutsal şovalyeler de çok güçlenmiş falan dedi de bunu da yemedik. diğer tarafta zindandaki kraliyet mensubu ile kutsal şovalye konuşması falan oldu. onlar zaten saçma sapan geliyor artık. bildiğin taht kavgası lan bu.

.ban daha iyi bir karakter olacak gibi görünüyor. meliodas'ın hali ve iblis'in sevdiği kızı öldürmesi meselesinde sıkıntıları var. krallığın hazinesinde, tanrılar ile iletişime geçip kızı ölümden döndürecek bir alet varmış herhalde. amaç buymuş.

--- spoiler ---