16 Mayıs 2015

the vampire diaries s06e21:

I'll Wed You in the Golden Summertime

--- spoiler ---

.iki kat hızla bile bölüm bitmiyor. akmıyor resmen, artık sıçıp sıvamayı geçtiler. limitleri aştılar. sezon finalinden de bir halt olmaz. hele hele damon insan olursa zaten bir işe yaramaz. öyle bin takla attırıp insan yapmayacaklar ama insan elena zaten hiç çekilir gibi değildi, yine saçmalamaya başladılar. allahlarından bulsunlar.

.tek eğlendirici karakter kai geri geldi ama onun da vicdanına ne oldu? içine kaçan diğer büyücü veledi yok mu etti yani? dakkasında hamile ve yeni evlenecek kardeşini öldürdü. hani hemen ölmez büyük ihtimal ama bebekler kesin ölür, adamlar evlenmek için daha iyi yer bulamamışlar. kaçın gidin arkadaş başka yerde evlenin. bu kasabadan bir cacık olmaz işte bu kadar senedir uğraştırıyorsunuz.

.neyse düğün müğün muhabbetleri zaten sinir bozucuydu, üstüne damon ile elana sevişmesini kattılar. yetmedi caroline'ın pişmanlık konuşmaları ve kontrolcü muhabbetleri eklendi. öyle hepsi bir gerzek halde iken anaları çıktı kapattıları yerden, diğer taraftan getirdi arkadaşlarını ve düğünü mahvetti.

.ha mahvolması iyi oldu da insan bir önlem alır, birini başlarında bırakır. matt ile bonnie kaçtığını zaten görmüştü, insan bir haber eder. yok yani olacak gibi değil normal akışı bile insanı çileden çıkartıyor. bitsin gitsin artık şu dizi, bunca sene çok sabretmişim lan hehe.

--- spoiler ---