15 Mayıs 2015

the flash s01e22:

Rogue Air

--- spoiler ---

.gidişat yine yamuldu, sezon finali öncesi hiç sevmedim. reverse flash yakalandı. firstorm ile oliver geldi kurtarmaya. oliver kendinde gibi görünüyor. ra's muhabbeti tutmamış mıdır nedir? önce flash yayınlanıyor ama adamlar spoiler veriyor gibi, saçma oluyor. her neyse...

.bölümün konusu zaten çok çakmaydı. neymiş parçacık hızlandırıcıyı gelecekten gelen bir güç kaynağı ile çalıştırmaya başlamış da içerdeki tutukluları ölümden kurtarmak için taşımaları gerekiyormuş. bunun için de cold salağı ile ortak iş yapacaklarmış. suçlu ile iş yapma muhabbeti zaten saçmaydı bir de üstüne salak gibi kazıklandılar öyle tüm sezonu çöpe attılar nerdeyse yani.

.zaten hepitopu beş kişi içerdeymiş, biri ikisi öldüyse altı yedi kişiyi ancak yakalayabilmiş. başka konular da yaptılar ama pek de iyi performans gösterdiğini söylemeyiz. hele şimdi hepsi kaçtığına göre ve üstüne bir de sonraki sezonlar bunların tekrar konuları yaparlarsa, iyice sıçtılar diyebilirim.

.neyse bunlar kaçtıktan sonra wells abimiz tesise gelir. lan tesise gelir derken başka bir saçmalığa da değinmeden geçemeyeceğim. bunca zaman adam tesisin içindeymiş. böyle mallık var mı? her tarafı aramış da tesise bakmamış, hani bir göz oda yer olsa neyse, kocaman tesis insan bakmaz mı? çok saçmaladılar işte...

.işte geldi, flash karşısına dikildi. beni yenemezsin velet dedi. yanına iki kahraman da geldi. hepsini pataklayacaktı da nano bilmem neler ile yavaşlatma şeysini bulmuşlar. ray abimizden sevgilerle diyor da... be arkadaş böyle iki satırlık açıklama ile yapılacak iş mi? bunca zaman niye bulamadınız da enjekte edemediniz? resmen çok sanaldı olaylar. tamamen havada kaldı.

.şimdi yakalanmış gibi görünüyor ama elbette kaçacak, bütün olay bu flash ile reverse flash arasında geçecek ise daha olayların çok başındayız. yapmam gerekeni yaptım dedi eleman, bildiği gizemli şeyler belki sezonu kurtarır ama şimdi sıçmak üzereler.

.hele bir de zenci kız ile sarışın adam aşkı var ki evlere şenlik. kaderimi ben belirlerim diye yüzük cepte dolanıyor zenci kız, sarışın adam da hep barry'i seviyordun zaten diye name yapıyor. evlenin gitsin lan, herkesin aşkı sanki katıksız... kadere karşı çıkın en azından.

--- spoiler ---