19 Mayıs 2015

samurai jack s04e07

Scotsman Saves Jack: Part 2

--- spoiler ---

.şu vakte kadar ki en iyi bölümüydü, iskoç abili bölümlerin hepsi güzeldi ama bu bir başkaydı. geçen bölümden gemiyle açılmışlardı. bir sis bulutunun içine girdiler ve şarkı duymaya başladılar. hepsinin gözler döndü ama iskoç abi hariç. orada zaten insan gülmeye başladı. kedi ciyaklaması gibi dedi pek de güzel büyüleyici müziğe hehe.

.adaya vardılar, pek acayip bir yer. üç tane şarkıcı hatun gemileri kandırıp zenginliklerini çalıyormuş. tayfayı da köleleştiriyormuş. müziğin kölesi etmek gibi bir şey herhalde ama iskoç abimiz bunların hiç birinden etkilenmiyor. karısının güzel sesine aşık biri sonuçta.

.bir miktar dövüştükten sonra gaydası geldi aklına. çıkardı çalmaya başladı. millet kulakları tıkadı. samuray jack abimiz de ayıldı. kılıncını görünce hatırladı. bu süre içinde de üç hatun gerçek formlarını gösterip iskoç abimizi sıkıştırmaya başlamıştı. derken jack üçtü, aldı kafalarını ve olay halloldu.

.tabii ama tam hallolmadı çünkü kim kayık çekecek kavgasına tutuştular, komikti buralarda. yapmadıkları iş kalmadı ama sonunda jack kazandı. hani sanki bu kadar olayı jack halledemedi, iskoç ondan daha güçlü diye düşündürmüşlerdi ya jack'i de oyunlarda kazandıralım demişler gibi oldu ama her türlü ikisini de çok sevdik. keşke iki kafadar olarak bir çizgi dizi yapsalarmış.

--- spoiler ---