20 Mayıs 2015

arrow s03e22:

This Is Your Sword

--- spoiler ---

.oliver'ın ölümden dönme saçmalığı yetmedi. bir de kandırmaca yapıyormuş muhabbetine girdiler. zaten bu kadar çabuk dönüşmüş olması saçmaydı şimdi kandırıyor olma halini saçmalatmaya başladılar. tüm ekibi ölümün kıyısına getirdiler.

.şimdi nasıl kurtaracaklar? imkanı var mı? oliver umursamadı ve geçti evlenmesine. bir planı da var mıymış bunun için? güzel bir şekilde açıklayacaklarını ummadığım için ölümün kıyısına gelmelerini de sevmedim. zaten bu serinin devamlı yaptığı bu bildiğin çizgifilm gibi bir yerden sonra, ölmüyorlar yaşıyorlar. devam ediyorlar, bu kadar olay oldu bir tek sarah öldü.

.malcom ile birlikte bir plan yapmışlar gibi gösterdiler. ra's abimizi kandıracak bir plan imiş. en yakınlarına zarar verebileceğini göstermiş. çeşitli testlerden geçmiş ama adamları yanlış bir bilgi ile yakayalı verdi bizim ra's. adam iyi güzel plan yapıyor ama bizim ekip de cidden ağır mal. zaten şöyle oklu yaylı muhabbetlere tüfeği ile gelen diggle da hafif geriyor artık beni. normalde hepsini harcamalaları lazım ya da madem tüfeğile gelebiliyorsun ağır silahlarla gelin, daha çok cephane alın. laurel salağının hala dövüştüğüne inanamıyorum. dünkü avukat hatun...

.ne bileyim süper kahramanlık olayları ve dövüş tekniklerinden saçmalamaya geçtiler. karakterlerin hepsi süper kahraman oldu. silah kullanılmasa tamam anlayacağım ama silah kullanılıyor. bir mantığı kalmadı işin yani. bir de maseo salağı ve karısının dövüşü var mesela. adam çocuğu öldükten sorna devreleri mi yakmış? neden böyle olmuş? çok anlamsız geliyor artık.

.tüm bu saçmalıklar yetmiyor gibi thea roy'a ulaşıyor. şöyle bir sevişiyorlar ama roy sen polislerden kaçmalı bir hayatı hak etmiyorsun diye bırakıp kaçıyor. ülen bunu bırakarak gelmiyor mu yanına zaten, neyin kafası bunlar? cidden şöyle bir dizi temizlik moduna girsem de bu dizileri bırakıp yenilerine mi başlasam ne yapsam? bitirmiyorlar da çünkü allahsızlar.

--- spoiler ---